Saksa 2023 – Uusi alku

Kolme vuotta menetettiin Koronalle. 2020 meillä oli paikka valittuna, varattuna Italiassa, jonka 2020 helmikuussa jouduimme perumaan. 2021 reissaaminen ei ollut edes etäisesti mahdollista, 2021 jouluna oli koronasulkuja, joten emme alkaneet valmistautumaan isoon reissuun vuonna 2022. 2022 kesällä kävimme Kreikassa, perheen ekalla reissulla.

2022 ei ollut enää koronasulkuja, joten on aika reissata taas!

We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time.
– T.S. Eliot

Reissaajia on nyt kolme. Etäisyyttä rajoittavan takapuolen kyseenalainen titteli on siirtynyt Kristalta Veikolle, allekirjoittaneen perse kestäisi vaikka Afrikkaan saakka. Näinollen sijaintimme tänä kesänä on Pohjois-Saksa touko- ,kesä- ,heinä- ja osan elokuustakin.

Meillä on aina ollut haasteita reissuille, vähintään miespuolisille. Tällä kertaa ylimääräisiä haasteita ei ole haluttu keksiä.

Kuten aina, blogi edustaa reissupäiväkirjaa täysin objektiivisesta näkökulmasta katsottuna, tavoitteena ollen tallentaa itselleen mahtavia muistoja.