Lomapäivä 6, pakkaaminen

2023-08-03

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: ????

Viimeinen kesätalopäivä, pakkauspäivä. Todella lunki nousu ylös, aamiaisen jälkeen pientä leikkimistä ja sen jälkeen Kristalle ja Veikolle viimeinen toripäivä – pillimehua ja leikkejä! Samalla kierrokseen kuuluu visiitti kirjastoon palauttamaan kesän lainoja. Kirjaston tädit antoivat Veikolle yhden kirjan omaksi ja kirjaston viereiselle kirjanvaihtohyllylle joku oli tuonut lasten kirjoja. Näitä kirjoja luettiin runsaasti iltapäivän aikana.

Iltapäivän nukkumisyrityksen jälkeen alkoi pakkausoperaatio. Sain ison haasteen pakkaukselle. Harpun kuljetustyyli aiheutti sille enemmän vahinkoa kuin alunperin oletettiin, joten sen “pilariasento”aika pitää saada pidettyä minimissä. Meitä on kolme, tavaraa on enemmän kuin kahdestaan matkatessa ja mukana on nyt menomatkan pakkauksen lisäksi viskiä, uusia nuotteja sekä pari uutta hiekkalelua. Tavoite on laivassa yöllä kello kolmen aikaan siirtää vain keittiölaatikko sekä Veikon tuoli etupenkeille, jolloin voin laskea harpun makuulle. “Haastavahomma” kahdessa mielessä. 1) Kaikki tavarat pitää saada jonnekin muualle kuin takaluukkuun harpun ympärille. 2) Laivan autokannella ei ihan kauheasti ole tilaa kikkailla tavaroiden kanssa.

Pakkasimme 4-5 tuntia ja näyttää siltä, että kohta 1) melkein onnistuu. Takaluukkuun jää ehkä yksi kassi ja jakkara, pikkasen enemmän kuin toivoin, mutta vähemmän kuin pelkäsin. Tosi fiksusti pakkaamalla niiden siirtämistä voisi välttää…. Viskini sain jemmattua kivasti eri koloihin, lelut ja nuotit taisi mennä katolle.

Huomenaamulla tiukka herääminen, pyörien pakkaaminen ja paluumatka alkaa!

1 comment

Leave a Reply