eka päivä yhdessä L.A.ssa

image

Aika sovittaa yhteen aikataulumme ja tyylimme. Aamulenkki aamulla pitkin isoa tietä, sen jälkeen sähläystä hostelilla ja sitten Juhan aamiaiselle, sen jälkeen ostamaan Kristan aamiainen :). Päivän agenda oli shoppailla korvaavia tuotteita. Kristan luuri hajosi pari päivää sitten New Yorkissa heti kättelyyn, joten uusi pitää hankkia ja Juhalla on ensikäden kokemusta kuinka hienoa se on tässä maassa. Krista tarvii uudet kengät ja Juha varmuuden vuoksi pitkähihaisen. Surffaamisen jälkeen päädymme ostamaan Nokia 521:n Best buysta keskustasta, siitä siirtyä sitten Walk of famelle ja kohti Hollywood bulevardin nähtävyyksiä.
Luurin ostaminen tässä maassa on kyllä hienoa. Onneksi tarkistin kaiken etukäteen netistä, luuri löytyy liikkeestä T-mobilen myymänä, se on sopimusvapaa, sen voi tilata tarvittaessa noudolla. Liikkeeseen siis. Myyjältä kysymään luuria. “We do not carry that phone”. OK. Miten tilaan sen tästä liikkeestä noudettavaksi? “We do not offer that service”. MUN TAKANA ON NOUTOPISTE. Niinpä menimme ilman myyjää T-mobilen seinälle ja otimme valkoisen Lumia 521:n sieltä, maksoimme ja poistuimme lähimpään Starbucksiin pistämään luuri tulille. Tästä eteenpäin homma meni kuin tanssi. WP for the win…
Kävelimme walk of famella ja linssilude pilasi jokaisen tähtikuvan… Otimme tarjouksesta kiinni ja menimme yhdessä Hollywood turistikierrokselle. 5 taalaa kalliimpi ja 100% huonompi kuin millä minä olin edeltävä päivänä. Kuski oli yksinkertaisesti surkea. Tarinoita ei juurikaan tullut ennen kuin matkan loppupäässä, mutta siinä vaiheessa ei enää pelasteta mitään :). Ainakin pääsimme pörräämään Beverly Hillsissä 🙂
Kierroksen jälkeen lähdimme kävelemään pisin Walk of famea, ihmettelimme hieman paikkoja ja suuntasimme takaisin hostellin suuntaan syömään. Se alue missä hostelimme on, on osa Koreatownia. Kristan viemänä menimme syömään korealaista. Huomautetaan että Juhalla olisi ollut vastalauseoikeus, jota ei käytetty. Ruokalista, jonka sisällöstä ei saa tolkkua ja se mistä saa ei mieltä ylennä. Juhan odotukset ruuan suhteen ei ollut kovin korkealla. Korealainen ruoka ei Juhan ruokapaikkalistalla tämän ensikokemuksen jälkeen. Kuvan hymy on Kristan aiheuttamaa, ruoka ei sitä aikaan saanut.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”23″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/www/juha.leivo.org/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

6 comments

Kannatan pitkähihaisen ostoa! Täällä niitä tarvitaan. sorry boorikset. ei mittään helteitä luvassa. semmosta 16-20. ja öisin 8-11.

Korealainen on yleisesti varsin kunkkua kamaa. Juhan makuaisti on tunnetusti jonkun muun selkarankaisen perimasta lahtoisin.

Leave a Reply