Päivä Pasadenassa

image

Päivän pääkohteena oli Pasadenassa sijaitseva vegaanikenkäkauppa (en keksinyt moista, on ihan oikeasti olemassa) sekä talo, joka toimii maatilana keskellä kaupunkia. Päästäksemme sinne, meidän kuitenkin piti ensin käydä täysin toisaalla katsomassa uudelleen kenkiä Juhalle, sekä paitaa.
Tällä hetkellä aamumme ovat tolkuttoman hitaita. Aikaa palaa noin 5 tuntia siitä kun heräämme siihen kun olemme ensimmäisessä paikassa. Lenkkeily, säätäminen, miettiminen, kulkeminen ja höpsöily polttaa aikaa kiitettävästi :). Alkuperäinen suunnitelmamme sisälsi auton vuokraamisen, mutta sitten löytyi suora bussi Pasadenaan, tasan sieltä missä kenkäkauppa oli, joten julkisilla siis.
Kaupasta ei löytynyt mitään ostamisen arvoista. Itseasiassa yksi paita löytyi, jonka kumpikin hyväksyi, mutta sen hinta oli yli 300$ joten se jäi hyllyyn. Juhan yllätykseksi kaupan “takaa” löytyi kokonainen ostosaukea täynnä mielenkiintoisia liikkeitä, kuten kirjakauppoja ja Cheese factory -ravintola, josta Juha tuli ensi kertaa tietoiseksi.  Valitettavasti kyseessä on ketjupaikka, joten sinne ei mennä Kristan vahtivuorolla. Katsoa sai, muttei syödä :(. Eräästä toisesta kaupasta löytyi Juhan tarvitsema paita. Onnistuneen kaupparundin jälkeen lähdimme kohti Pasadenaa.
Pasadenasta löytyi Kristalle uudet vegaanikengät vanhojen geneeristen tilalle yllättävän tuskattomasti. Uudet kengät jalassa talsittiin kohti maatilataloa, ajatuksena syödä kunnon lounas/illallinen ennen perille pääsyä. Matkalla kenkäkauppaan olimme bonganneet hyvännäköisen vegaaniravintolan, jota Krista halusi koittaa. Matkalla sinne Krista lupasi, jos paikka ei kelpaa hänelle on Juhan vuoro valita ruokapaikka. Yllätyksekseni paikka ei kelvannut Kristalle ja valintavuoro vaihtui. Kas pentele sentään, kaksi ravintolaa katua eteenpäin: CHEESE FACTORY!!! Kenen vuoro valita? – Juhan! Minne mennään? – Ketjuravintolaan! Ja ravintolassa on happy hour! Drinkkejä pöytään ruuan seuraksi \o/.
Maatilalta hankittiin Kristan tiistain aamiainen, jonka jälkeen päivän pituus ja matkustelun määrä alkoi vaikuttamaan matkustajiin siinä määrin että illan Sunset bulevard kohteet pyyhittiin listalta ja lähdettiin matkustamaan kohti hostellia metroilla. Samalla suunniteltiin huomista laukkujen sijoittamista, sillä Universalilla maksaisi 40$ säilyttää meidän reppuja, sikäli ne edes mahtuvat säilytykseen.
Krista on laitettu nukkumaan ja Juha on siirtynyt läheiselle pyykkipaikalle blogaamaan pyykin puhdistuessa, ilta on puikoissa. Huomenna on luvassa päivä Universal Studiolla ja siirtymä seuraavalle hotellille, josta keskiviikkoaamuna alkaa tilattu reissu kiertämään Grand Canyonit, Vegasit ja muut mielenkiintoiset paikat.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”24″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/www/juha.leivo.org/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

1 comment

Juhan uusi suosikkipaikka lienee CheeseCAKE Factory? Paikka, jossa paaruoaksi nautittavan jalkiruoan alkupalaksi voi myos tilata hampurilaisen tai spagettia. En ihmettele etta Juha diggaa…

Leave a Reply