Universal Stu(HOOTERS!) Santa Monica Pier

image

Päivän tavoite oli Universalin studio. Ongelmana meillä oli hotellin vaihto, mistä seuraa se että meillä on täydet reput mukana. Reput ei verkkosurffailun pohjalta mahdu yhteen tai edes kahteen studion reppujemmaan. Maanantaina tuli tarkistettua netistä saatu tieto pääjuna-aseman laukkulaatikoista – niitä ei ole. Repun kanssa ei saa seikkailla studiolla, joten jäljelle jää viedä reput meidän seuraavaan hotelliin. Aikaa tähän suttaantuu optimitilanteessa 1,5 tuntia suuntaansa, joten aikaisin alottaen me ehdimme tekemään lenkin. Aamuhäsläykseen ei mennyt kuin vähän yli tunti. Julkiset eivät kulje optiminope(HOOTERS! baari bongattu!)della,  joten olimme lopulta hotellilla 2 tuntia myöhemmin. Aamiainen kävellen ja matka takaisin kohti studiota. Junaraiteilla oli jotain häikkää, joten juna oli parkissa 20 minuuttia yhdellä pysäkillä ja tiedotti että välttämättä ei päästä erään toisen pysäkin ohi ollenkaan. Tässä kohtaa aloimme miettimään vaihtoehtoisia toimia. Matkaan kuluu tavalla tai toisella liikaa aikaa, joten tutkitaan Los Angelesin keskusta ja sen jälkeen suunnataan rannalle! Seuraava junan pysäkki olikin aamulla bongatu Hooters baarin kohdalla, joten siitä ulos ja Hootersiin syömään! Tämä oli muuten Kristan idea! Samoin tuon kuvan ottaminen! Ravitsevan ja kostean lounaan jälkeen siirryimme Los Angelesin keskustaan tutkimaan paikkoja ja ostamaan Kristalle uikkarit, sillä rantavarustus puuttuu ja hakeminen vie liian kauan.
Onnistuneen shoppailun jälkeen lähtimme paahtavasta kaupungista kohti rantaa. Pettymykseksemme keli Santa Monicassa oli hyvin viileä ja täysin pilvinen! Auringonotto jäi väliin, samoin uinti. Saapastelimme rantaa pitkin laiturille ja Juhan pitkän vänkäyksen jälkeen menimme vuoristorataan! Saimme kaksi kierrosta rataa yhden kierroksen hinnalla ja niistä jälkimmäinen oli melkein liikaa allekirjoittaneen tyhjälle vatsalle. Rantakatua tepsutellen takaisin ja ruokapaikkaa etsimään. Foursquaren avulla löysimme upean luomukahvilan ja matkalla sinne löysimme upean raakaruokaravintolan. Kristan huki valita, joten kahvilan jälkeen raakaruokaravintolaan syömään raakaruokahampurilaiset. Illan pimetessä takaisin hotelliin ja valmistautumaan huomenna aamulla alkavaan ohjattuun reissaamiseen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”25″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/www/juha.leivo.org/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

1 comment

Leave a Reply