Cheekkiä minibussissa

image

Edessä on neljän päivän reissu autossa 7 tuntemattoman hengen kanssa. Matkustamme paikkaan, jonka nimeä en kuun valossa muista, Grand Canyonille sekä Las Vegasiin, jonka jälkeen palaamme Los Angelesiin Venice beachille. Päivä alkoi käymällä Chinese teatherilla ja walk of famella. Löysin pari uutta hyvää tähteä ja Krista pääsi esittelemään uusia kenkiään. Kristan aikaisten kokemuksien pohjalta ja koska olimme nähneet jo tämän osan kävimme äkkiä omalla toisella aamiaisella, mikä osoittautui ässätempuksi, sillä reissun eka ruokahetki oli vasta puoli kaksi (aamiaista olimme syöneet 6.30). Lyhyen L.A. esittelyn jälkeen alkoin varsinainen ajaminen.
Nyt on ensimmäinen päivä autossa istumista on takana. Avaintekijä on saada sakki lämpiämään toisilleen. 5 on brittejä, yksi on aussi, yksi on espanjalainen ja sitten on kaksi suomalaista. Starttasimme aamulla klo 7.30 ja ajoimme aina neljään saakka päästäksemme tänne missä nyt olemme :). Täällä leiri pystyyn, uimaan, illallista ja ihmisten kanssa juttelua. Sakki on mukavaa ja maisemat on upeita.
Autossa musiikkina toimi radio, sillä kukaan ei kahdella ekalla kertaa kysyttäessä tarjonnut omaa musiikkia soitettavaksi. Sanoin Kristalle, että seuraan kerran kun kysytään lähtee soimaan suomalaista hiphoppia, Cheekiä tarkkaanottaen. Menikö genre oikein? En tiedä. Toimiko artistivalinta? – Kyllä. Kun musiikkia seuraavalla pysähdyksellä vaihdettiin löytyi heti yhdeltä britiltä musaa jota voitiin kuunnella aina majoitukselle saakka. 🙂

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”26″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/www/juha.leivo.org/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Leave a Reply