Lomapäivä 5, Wildlands round … 3?

2023-08-02

Ajoaika: ??
Sähkökilometrit: ??
Keskikulutus: ?? l / 100km
Sähkökulutus: ?? kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: ????

Sataa, sataaa, ropisee. Yritykset löytää sisäpaikkoja, joita tutkia on tuottanut 0 tulosta. Wildlandissa meillä on ollut hauskaa, siellä on sisätilat ja vielä paljon nähtävää. Niinpä tämän päivän iltapäivän ohjelmaksi oli valittu uusi kierros perheen kesken Wildlandissa.

Aamupäivä meni kesätalolla pyörien. Keli salli lyhyen 20 minuutin poikkeaman leikkipuistossa, joten sielläkin käytiin. Pyykin kuivaus alkoi muodostua ongelmaksi, kunnes muistin että tässä talossa on myös kuivauslinko! Mikään vaatetus ei tahdo nyt kuivu tässä kelissä ja tässä talossa. Kuivauslinko tuo tarvittavan kuivaustehon.

Päiväunien jälkeinen matka Wildlansiin oli merkittävästi hitaampi kuin aikaisempi kerta. Tällä kertaa olimme pikkuteillä ja vieläpä rekan takana jumissa, kelin ollessa heikko sateen vuoksi ohituksetkin jäi tekemättä.

Wildlansissa menimme tropiikkialueelle, sillä siellä oli katokset. Tällä kertaa käytiin kaikki ne paikat läpi, jotka viimeksi jäivät käymättä: jokilaiva ja kiipeilypolku. Ehdin jäähdyttämään itseäni parillakin jätskillä ennen kuin poistuimme alueelta. Tuolla alueella kuluu niin paljon aikaa, että kun pääsimme sieltä ulos oli sulkuaika, ennen poistumista kävimme taas Nordic alueella näyttämässä Kristalle pingviinit.

Sitten olikin aika ajaa kesätalolle ja painua aikaisin nukkumaan.

Leave a Reply