Captains log, star date 1

2023-05-27

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 500 km

Saapuminen meni myöhäksi, joten aamulla nukuin kaksi tuntia pitkäksi. Aikalailla 1:1 nukkumaanmenon viiveen kanssa.

Viikonlopun tavoitteena ei ole niinkään katsoa Bremeniä vaan pohtia, filosofoida, saada GTD taas pelittämäään, jatkokehittää muistiinpanojärjestelmääni. Ylipäätään siis rauhoittuminen ja järjestäytyminen.

Miten valmistautua, jotta miettiminen sujuu helposti? Huolehdi perusteista – ruokailu, netti. Tee homma helpoksi – kansainväliset ketjut. Aamiainen: Starbucks. Siellä selvittelin selvittelen ruokailu- & kahvila & viskipaikat.

Sen jälkeen aloin lukemaan, kirjoittelemaan muistiinpaoja. Kun tuli nälkä, kävin mäkkärissä, kun tuli jano, menen kahvilaan, nälkä, sushipaikka… Joka paikassa wifiin ja päivän aikana pari puhelua Kristan kanssa.

Kristan ja Veikon päivä oli tutustumista Oldenburgin kaupunkiin. Heiltä tuli kaikki päivän kuvat, minulta teksti 🙂

Kävellessäni muistui mieleen vanhoja. Olen ollut täällä noutamassa Kristaa. Tämä on jäänyt mieleen legendaarisena etätyöpäivä milloin tein töitä kotona, junassa sekä lentokoneessa saaden täyden työpäivän kasaan. Tuo oli se reissu, mikä on pohjana koko tälle kesäreissuilulle. Bremen jäi mieleen paikkana jossa oli hyvä kahvila. Päähän jäi idea, että kertoisin jollekulle “Tiedän yhden hyvän kahvilan” ja sitten veisin henkilön lentokentälle, lentäisimme Bremenin ja menisimme sinne kahvilaan. Tuota fantasiaa ei koskaan esitetty, eikä tehty, enkä nyt kuollaksenikaan muista mikä tuo kahvila oli. Sen täytyi olla jossain lähellä tätä aukeaa…
Nyt alan muistamaan, että taisin reissata paljon ennen koronaa. Olin helposti 3-4 kuukautta vuodesta ulkomailla…. Wow-sana tulee nyt ensimmäisenä mieleen. Ei ihme että vuosien tauon jälkeen reissaaminen tuntuu hankalalta verratuna muistikuviin.

Kaikki lukeminen, miettiminen, suunnitteleminen oli hyvin rankkaa. Olin valmis nukkumaan kuudelta illalla, puolen litran kahvimukista huolimatta. Arvostan liikaa unta, nyt kun taas saa nukkua, pitääkseni itseäni väkisin hereillä. Huomenna päivä uus, samaa lisää ja matka kesäkotiin.

Leave a Reply