Raskasta oppimista

2023-05-30

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 500 km

Kunnon aamu, viideltä ylös ja joogaa. Loppuperhe iloisesti ulos klo 6 työhuoneesta. Krista aamulenkillä löysi rapistuneen puutarhan, johon tulemme tekemään koko perheen tutkimusreissun jossain kohtaa.

Päivä numero kaksi Veikon taitojen kasvattamisessa. Tämä osoittautuu olevan hyvin hermoja raastavaa vanhemmille. Onneksi jaamme päivän tehokkaasti kahtia.

Iltapäivällä olimme poikien kesken pikaisesti kaupungilla. Vessapaperin kriittinen vähäisyys oli ajava tekijä. Samalla tuli poikettua pankkiin nostamaan rahaa ja päivän kohokohta löytyi. Vanha tuttu, pankin keinuhevonen! Sitä keunuteltiin niin kovaa, että sen jalat nousi ilmaan ääripäissä ja kovempaa olisi haluttu mennä.

Huomenna, jos virtaa riittää pihalle nousee teltta ja valmistaudumme nukkumaan yön tai kaksi teltassa ennen kuin aloitamme viikonloppureissaamiset, joissa nukumme teltassa leirintäalueella.

Leave a Reply