Queen of the day

2023-05-31

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 500 km.

Noin viideltä ylös ja ulos. Suunnitelmien mukaisesti tänään oli viikottaisen lenkin aika. Lenkit ovat nykyään harvinaista herkkua, jotta titaanilonkka kestää mahdollisimman pitkään. Aamulla oli hieno usva, mistä ei saa oikein kunnon kuvaa.

Veikko sai aamulla “Queen of the day” mukin, mehujen ryystämistä varten. Se oli välitön hitti, iltapäivällä vain pilli hylättiin. Krista bongasi omalla aamulenkillään pari kaurista. Hän otti myös maisemakuvan lenkin varrelta, josta voi ihan selvästi erottaa talon, jos kunnolla suurentaa ja käyttää mielikuvitusta oranssin neliön kohdalla.

Iltapäivällä, kun tekijätiimi pääsi vauhtiin ja alkoi tapahtua. Oli aika kouluttaa tappaja. Kärpäslätkä otettiin esiin ja isä näytösluonteisesti näytti miten iso kärpänen tapetaan. Tämä oli Veikon mielestä parasta sitten “Queen of the day” mukin. Kun murhaväline oli saatu käteen, siitä ei luovuttu. Kärpäsiä bongattiin ja useita tappoyrityksiä tehtiin.

Iltapäivällä matka vei pitkästä aikaa suunnattomasti odotettuun Merirosvolaivapuistostoon – kärpäslätkä mukana. Runsaasti kiipeilyä, heikkaleikkejä, lisää kiipeilyä ja itsensä ylittämistä uusilla haasteilla – kuten köydellä kävelyllä. Pikapaluu kesätalolle tekemään ruokaa ja vauhdilla takaisin puistoon. Tämä oli ensimmäinen lämmin kesäpäivä täällä ja siitä oli syytä nauttia täysin rinnoin. Illalla koko perhe oli puistossa ja isä näytti (kuulemma huonoa) esimerkkiä siitä minne kaikkialle voidaan vielä kiivetä. Vielä on runsaasti valloitettavaa tässä puistossa!

Illalla Kristan osallistuessa Suzuki-harpistien kokoukseen minä siivosin ja järjestelin taloa alkuviikon koettelemusten jättämästä sotkusta.

Leave a Reply