Harjaleikkejä

2023-05-29

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 500km

Hieman myöhään, vasta klo 6, alkoi arki tänään. Ei ollut virtaa viikonlopun jäljiltä nousta kunnolla ajoissa. Huomenna sitten taas arki käyntiin ajoissa.

Arjessa on hetken pienen pieni muutos, pysyttelemme lähellä taloa muutaman päivän. Krista ja Veikko olivat kahdestaan talon sisällä, pelasivat lautapelejä, päristelivät autoilla, laittoivat ruokaa.

Sitten koitti villi iltapäivä. Veikko ja minä olimme mattojen tamppausvastuussa, joten viime viikolla viestellyt puukepit pääsivät hyvään käyttöön. Kumpikin hakkasi antaumuksella mattoja – good times.

Iltapäivään kuuluu pihalla ruohon ja mullan siirtelyä erinäisiin paikkoihin. Koohellus ja nauraminen alkoi kun keksimme siivouskaapin sisällön. Ainakin 7 erilaista harjaa löytyi. Välillä rehellisesti koitettiin siivota ja harjata lattiaa puhtaaksi, mutta pääasiassa kirmattiin pisin taloa toisiaan harjoilla jahdaten.

Illalla rauhoituttiin kolmistaa pelaamalla dominoa, jonka jälkeen Veikko löysi toisen harjajemman. Talossa on näemmä ylimääräisiä tiskiharjoja valmiina. Tästä seurasi iltapäivän harjaharjoitteen toisinto, tosin tällä kertaa sohvalla oli harjasodan osittain sivullinen uhri Krista.

Leave a Reply