Lomapäivä 3, pakkausta & sadetta

2023-08-01

Ajoaika: 3 h 10 min
Sähkökilometrit: 91 km
Keskikulutus: 9.9 l / 100km
Sähkökulutus: 1.2 kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 2639 km

Vanhemmat olivat tehokkaasti aamulla hereillä, Krista jo ennen kuutta ja minä tasan kuudelta. Veikko havaitsi häiriön Voimassa ja hän myös heräsi aikaisin, 6:30.

Maanantaille ei oltu suunniteltu mitään kun suunnittelimme isoa kuvaa lomasta. Katselin aamulla sääennustetta, lopulta Pohjoiseuroopan sääkarttaa ja totesin, että tänään sataa ja paljon kaikkialla minne voisimme ajaa. Niinpä tutkin puolen tunnin verran löytyykö jostain jotain järkevää sisäpaikkaa ja lopputulos oli “Ei”. Maanantaisin moni paikka on myös kiinni.

Päivän ohjelmaksi muodostui keskiviikon ohjelma: “Talon palauttaminen osittain alkuperäiseen kuntoon”. Iltapäivällä kävimme pienellä kahvituokiolla ja kauppakierroksella. Nyt viskit on kypsiä ja poimintakausi on seuraavat kaksi päivää. Tiistain ohjelmassa on visiitti Leeriin ja siellä on mm viskikauppa. Idea on tietää mitä tässä kaupungissa on tarjolla ja ostaa jotain sopivaa / halvempaa Leeristä.

Shoppailureissuun kuului myös viisiitti maidontankkauspisteelle. Krista oli löytänyt paikan, missä sai tankata itse itselleen maitoa. Veikon onni oli, että tämä paikka löydettiin vasta nyt. Muuten koko kesän ajan hän olisi saanut istua pyörässä extra tunnin per viikko, kun Krista olisi käynyt täyttelemässä maitoa omiin pulloihin.

Siistimistä, kaakaota, palapelejä, leikkejä ja pienimuotoista kauppojen kiertelyä – siitä on sadepäivä koostettu.

Illalla, minun nukuttua extra iltapäivätorkut, jaksoimme katsoa vielä yhden leffankin.

Leave a Reply