Vieraita, haikaroita ja arkea

2023-06-14

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 741 km

Lenkkipäivä, joten heräsin viideltä ja jolkotin pihalla olevan kustomoidun Volkswagen Caddy ja teltan ohi juoksulenkille. Vieraidemme auto on juuri sellainen, mistä olemme puhuneet. Pieneen runkoon tehty nousukatolla varustettu retkeilyauto. Se mahdollistaisi taas autossa nukkumisen, jota kovasti kaipaamme.

Aamupäivällä vieraat ja muu perhe vietti riemukasta aikaa. Veikon metelistä päätellen siellä leikittiin jotain kivaa palapelien kasaamisen lisäksi.

Iltapäivällä miesjoukkue pisti hösseliksi. On aika tutustua Barsseliin. Olin katsonut valmiiksi meille puiston – kaupugintalon puiston. Se osoittautui työmaaksi, kohde oli niin iso pettymys, että en edes tajunnut ottaa siitä kuvaa. Otin samantein suuntiman kohti uutta kanaalia ja seurasimme sitä. Kanaalissa näin ensimmäistä kertaa ikinä luonnossa vapaana olevan kilpikonnan. Meni heti uskoa, että se oli elossa. Veikko ei pystynyt hahmottamaan kilpikonnaa lumpeiden seasta. Kanaalin lähellä oli myös paikallinen nähtävyys, kurjille tehty pesäpaikka. Meillä meni hetki löytää se. Kurkia sai ihastella pitkän matkan päästä tekemässä kurkijuttuja omassa pesässään. Ihmettelimme näitä lintuja hyvän hetken ja sitten jatkoimme kaupunkiin tutustumista jaloin.

Tämä paikka on niin pieni. Hokasin, että kurkipiste on ihan sen autohuoltamon vieressä, joka on itseasiassa kohtuu lähellä kesätaloa kun menee toista kautta. Tepastelimme kohti kaupunkia ja löysimme keilahallin! Kävimme tutustumassa sinne ja pelasimme jopa parin euron edestä flipperiä. Se oli yllättävän koukuttava isommalle miehelle, pienempi kyllästyi kolmannen pelin kohdalla.

Ilta jatkoi samaa arkista rutiinirataa. Muusikot soittivat, söimme, juttelimme, Veikko nukutettiin, juteltiin lisää, Veikko heräsi, kävi vessassa, liittyi mukaan syömään, Veikko nukutettiin, juteltiin lisää. Arki on aika mukavaa rutiinia 🙂

Leave a Reply