Vieraita

2023-06-13

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 741 km

Rutiinit on hyvästä. Pieninkin seikkailuja erityisesti tykkää rutiineista. Olemme takaisin talolla, päivä kulkee ennustettavaa polkua pitkin. Isän kanssa ylös ennen kuutta ja siitä päivä liikkeelle tuttuja uomia pitkin.

Tänään meidän luokse saapui pari Kristan tuttua, Anna ja Paul musisoimaan pariksi päiväksi. Veikko on ollut erittäin hyväkäytöksinen, vieraskorea, pieni mies. Tämä tarkoittaa siis sitä että aikuiset puhuu paljon kielellä jota hän ei ymmärrä ja leikkii vähemmän hänen kanssa, toisaalta nyt hänellä on Bert ja Ernie mokkelot, joiden kanssa tutkia maailmaa.

Iltapäivällä naiset soittelivat harppuja ja miesten kesken lähti käyntiin autoleikit kolmeen pekkaani, sekä … luonnollisesti… matka merirosvolaivapuistoon. Siellä esiteltiin Paulille paikkoja, kiipeiltiin ja leikittiin hiekalla.

Illalla aikuiset ovat jutelleet kovasti mukavia. Huomenna lisää samaa: soittoa, todennäköisesti 2x harppu & sello, auto- & puistoleikkejä ja unta palloon.

Ehkä joku muistaa myös ottaa kuvia. 😀 Päivän ainut kuva on Veikon itsensä pyytämä, hänen kiivettyään tolpan päälle.

Leave a Reply