Auto jää, tättärää

2023-06-12

Ajoaika: 6 minuuttia
Sähkökilometrit: 3
Keskikulutus: 0.0 l / 100km
Sähkökulutus: 16.7 kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 741 km

Laiska herääminen, vanhempien toimesta ja vastalauseista muodostuva herääminen pienimmältä – ihan niin kuin unta puuttuisi…

Aamupäivällä Krista ja Veikko purki reissukamat ja sitten oli aika pakata taas koko perhe autoon. Auton ilmastointi pitää ikävää ääntä, eikä viilennä merkittävästi, joten auto pitää viedä huoltoon.

Yleensä, kun miehet menee autokorjaamoon, ne puhuu asiaa huoltomiehen kanssa, mies miehelle. Minä, minä värvään naiset puhumaan puolestani. Tänään olin prepannut Kristaa ja hän on selvittänyt sanat etukäteen. Niinpä minä pidin Veikkoa sylissä ja Krista selitti saksaksi huoltomiehelle ongelman. Minä pääsin pitämään pärrrrr äänen kuvastaakseni mitä ääntä ilmastointi pitää. Lopputulos oli

Auto jää, tättärää
Nyt kun miettii, ni tää on järkevää
Luonto kiittää, saadaan talous elpymään
kun auto jää
ref: Auto jää

Iltapäivällä miehet pistivät ranttaliksi ja menivät merirosvolaivapuistoon. Siellä siirrettiin hiekkaa, kiivettiin hieman, mutta puhti oli poissa. Takaisin kesätalolle, ruokaa, kauppareissu ja jo kauppaan mentäessä pienen pojan silmät seisoi päässä, mutta “ei nukuta”. Paluumatkalla kaupasta pelkäsin että pieni mies simmahtaa, mutta onneksi ei.

Tänään oli ehkä reissun nopein nukutus, poika itseasiassa itse halusi nukkumaan. Illalla voisi vaikka tehdä jotain, jos itse jaksaisi.

Leave a Reply