Lähiseikkailujen alku

2023-06-07

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 569 km

Rutiinia, rutiinia – päivät koostuvat siitä ja pienistä seikkailuista + suunnittelusta.

Arjen rutiiniin tuo poikkeuksia poltergeist, joka asustaa induktioliedessämme. Ruuanlaiton jälkeen syödään, sen jälkeen tiskataan – kesken tiskauksen poltergeist alkoi piipittämään induktiohellaa. Sen päällä ei ole mitään, mitään ei ole roiskunut sen päälle ruokailun aikana, ruuanlaiton aikana ei ollut ongelmaa. Vasara tulee mieleen, mutta rätti on lähempänä, joten hivelin sillä hellaa, varmistin että lähellä ei ole mitään ja jatkoin tiskaamista. Piippaus lakkasi jossain kohtaa. Pitää ehkä ostaa joku hajukynttilä ja tunnelmavalaistusta, josko sillä saisi tuon pidettyä tyytyväisenä…

Poikien kesken käytiin merirosvolaivan viereisellä puistolla, leikkimässä veden sekä hiekan kanssa ja kiipeilemässä. Tällä kertaa pieni herra testasi taitojaan kiipeämällä puolipallomaista tiilestä tehtyä … ? kalaa ? suihkulähdettä? Parin yrityksen jälkeen sormet löysivät riittävästi tarttumapintaa ja ylös päästiin!

Illalla perheen kesken käytiin tulvamuureilla kävelemässä. Tämä on Kristan selvittämä lähialueen juttu. Tarkoitus on avata hieman pelikenttää, tutkia lähimaisemia nyt kun arki on vahvasti rutinoitua. Tulvavallilla tuli käveltyä ja heiteltyä heinäpalloja johonkin ojaan sitä tahtia kun pienin seikkailija niitä minulle toi.

Leave a Reply