Ruohonleikkaus!

2023-06-05

Ajoaika: 1 minuutti
Sähkökilometrit: 0
Keskikulutus: N/A l / 100km
Sähkökulutus: N/A kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 569 km

Teltassa herääminen. Nukuin tunnin pitkäksi, jotta en suotta herättele muuta perhettä kun poistun teltasta. Aamiainen lautaselle ja koneen naputtelemaan.

Päivä meni rutiinilla ja iltapäivällä oli miesten toimintahetken aika. Tänään piti purkaa teltta, sillä pian sataa ja tänään oli nurkonleikkuu. Näitä ennen kuitenkin miehinen kaupassa käynti, merirosvolaivahetki ja kenttälounas.

Illan äksön alkoi puoli kuuden aikaan. Olin saanut tingattua itselleni talon ruohonleikkuun. Se aiheutti hieman hämmennystä isännässä, mutta Krista selitteli asian puolestani oikein ja kertoi, että 2019 kun edellisen kerran olimme Saksassa olin tingannut saman etuuden itselleni. Kotona Suomessahan en juuri jaksa nurtsia leikata, mutta täällä on eri tilanne 😀

Suomuseosta olisi voinut päätellä että olemme suon tai rämeen päällä. Emme vain tienneet / ymmärtäneet kuinka paljon suon päällä olemme. Tänään saimme infoa, että auto kannattaa siirtää tuosta kohtaa missä se on parkissa, se kohta on suota ja se auto tulee uppoamaan sinne kiinni kun alkaa satamaan. :-O Pihassa on ilmeisesti useampi tällainen kohta, joten meille osoitettiin minne auton voi turvallisesti parkkeerata.

Voi pojat, mikä säkä! Päältä ajettava ruohonleikkuri! Nappikuulokkeet, kuulosuojaimet, audiokirja päälle ja pärinä käyntiin. Rentouttavan puolitoista tuntisen jälkeen piha oli ajettu. Kerrassaan onnistunut tinkaus!

Leave a Reply