Ensimmäinen seikkailuviikonloppu

2023-06-09

Ajoaika: 1h 15 min
Sähkökilometrit: 38 km
Keskikulutus: 2.7 l / 100km
Sähkökulutus: 10.4 kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 626 km

Viikkokatselmointiaamu. Saadakseni perspektiivä vietin päivän kaksi ekaa tuntia leipomon kahvilassa tekemässä viikkokatselmointia. Tulos oli hyvin energisoiva ja tällä virralla mentiin iloisesti iltapäivään saakka.

Kristalla ja Veikolla oli kirpparikäynti, mistä hankittiin hieman lisää housuja miehelle. Housuista tuntuu hajoavan polvet aika nopeaan tahtiin tai sitten ne suttaantuu, joka tapauksessa näitä tuntuu kuluvan.

Iltapäivällä miesten vuoro alkoi kertomalla Veikolle, että tänään lähdetään seikkailuviikonloppuun. Pieni mies oli täpinöissä samantein ja oikaisi pakkauksen mennen suoraan autoon istumaan omalle paikalleen. Vähän jännittää, että olettaako hän seikkailuviikon lopun olevan kuten viime viikonloppu, eli koko päivä jossain lastenpuistossa.

Usean tunnin pakkaaminen, ruuanlaitot, vessatauot ja kaupassa käynti olivat testasivat kovasti pienen miehen kärsivällisyyttä. Lopulta kuudelta illalla olimme valmiita lähtemään matkaan. Vain kerran piti palata talolle ennen kuin pääsimme todella matkaan – kaikki hatut oli jääneet talolle. Virgil, reissurotta, syliin ja seikkailu voi alkaa.

Nyt oli ensimmäinen pitempi ajo, mikä ei ajoittunut uniaikaan. Koko seurue pääsi hyvässä hengessä ja hereillä perille saakka. Tulimme huomanneeksi, että auton keskustelun sisältö on muuttunut melkoisesti. Nyt juttelemme hieman reissusuunnitelmista, töistä, jostain yleisestä ja paljon “lehmä!” “traktori!” “hevonen!” sekä kuuntelemme takapenkin vastauksia kuten “iso traktori” “pakettiauto” yms.

Leirintäalueella saimme leirin pystyyn kohtuu nopeasti. Koko operaation isoin haaste on pienen miehen yöunet. Kello on varttia vaille 10 illalla, eikä pieni mies ole vielä saanut nukahdettua. Silmät punaisena, välillä itketään, välillä nauretaan, häsätään ja käännellään, mutta nukkumaan ei pysty. Huomisesta tulee rankka. Toivottavasti tämä korjaantuu la-su välisenä yönä nopealla nukkumisella. 😐

alustalla maatessa kuulemme toisista teltoista samaa taistelua. Illan vessakäynti paljastaa samaa tapahtuvan pitkin poikin puistoa

Leave a Reply