Vieraita ja reissaamista

2023-07-17

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: l / 100km
Sähkökulutus: kWh / 100 km
Kokonaiskilometrit: 1503 km

Blogi on ollut hiljaa pari viikkoa, koska pari viimeistä viikonloppua on ollut “normaalista” poikkeavia.

Mirja saapui luoksemme perjantaina 7.7.. Krista ja Veikko meni häntä vastaan aina Hampuriin saakka. Kyseisen viikonlopun kolmikko vietti Bremenissä tutustuen kaupunkiin. Minä taasen nautin viikonlopusta omassa rauhassa ja naputtelin töitä rapiat 20 tuntia. Silkkaa tekemisen riemua, konttien rakentamista, ongelmien ratkaisemista ilman että kukaan kysyy tai häiritsee. Homma oli niin mielyttävää että lauantaina unohdin syödä yhden aterian.

Viikonloppua seurannut viikko on ollut arjen pyörittämistä ja pieniä arkisia seikkailija. Otimme Mirjan mukaan ja palasimme Thulen puistoon kakkoskierrokselle. Toinen kolme tuntia siellä ja vieläkin on osa eläintarha-alueesta näkemättä sekä osa huvipuistoalueesta. Siitä paikasta irtoaisi riemua vielä yhden kerran ainakin.

Torstaina tuli seuraava poikkeama arkirutiineihin. Minä lähdin poikkeamaan Suomeen. Viikonloppuna oli MökkiLAN nro 72, johon ilmestyin. Nyt maanantaina on edessä paluu takaisin kesätalolle, jossa kesäarki voi taas jatkua normaalisti vielä seuraavat kaksi viikkoa.

Naiset ja Veikko ovat taasen käyneet seikkailemassa Pohjanmeren suunnalla, mutta tässä kohtaa en tiedä vielä mitä kaikkea siellä on nähty ja tehty.

Leave a Reply