Tislaamo, joogaa, Bad Saulgauhun tutustumista

2019-07-12

Ajoaika: 3 tuntia 9 minuuttia
Sähkökilometrit: 106 km ( 61%)
Keskikulutus: 3.3 l / 7.2 kWh per 100 km
Kokonaiskilometrit: 6320 km

Maanantai
Uusi uljas heräämisaikamme on tästä aamusta alkaen 05:30, jotta kotiarkeen palattaessa aamuun mahtuisi paremmin jooga. Joogatessa tuli hyvin selväksi, että pari viime päivää on kävelty . Jösses, että on jalat jumissa. Toisaalta paras tähän mennessä suoritus Utthitahasta Pãdãngusthãsana  asennossa. Päivä meni leppoisasti, samoin ilta.  Työpäivän aikana tiedostin, että ibuprofeiinit ovat loppumassa juuri kun kylki tuntuu paranevan! Lähdin heti töiden jälkeen satula rytmikkäästi nitisten hakemaan lisää ibuprofeiinia. Tämän viikon jälkeen pitää pitää tauko, oli kylki parantunut tai ei. Illalla tuli korjattua Nixu-paita. Tigu-rotta oli vanhuuden höperönä tehnyt paitaan vielä viimeisen muiston. Olen viimeisen kolme viikkoa kerännyt tähän tarvikkeita. Paikka löytyi Rebenburgista, silityslaudan ja -raudan pyysin lainaan isänniltä. Voipaperin sain Stefanielta. Aikaa löytyi vihdoin tänä iltana. Paikkaus onnistui täydellisesti. Nyt minulla on tuunattu paita 🙂

Tiistai
05.30 herääminen oli ihan paras idea ikinä! Joogassa tapahtui jotain odottamatonta! Lift-off! Pari kolme sekunttia päällä seisontaa joogatyyliin. Etenemista tuntuu näkyvän nyt joka sektorilla. Työpäivän jälkeen lähdimme viikonloppuna Kristan bongaamalle tislaamolle Senft:lle. Emme päässeet tislaamokierrokselle, sillä niitä on vasta elokuussa kun olemme poistuneet maasta. Sen sijaan saimme maistella heidän eri tuotteita, jokaista viskiä, sekä rommia. Rommi oli melkoinen hajujärkytys viskien jälkeen. Viskit olivat nuoria, mutta hyviä. Mukaan tarttui pari pulloa tislaamon tuotteita. Kävimme syömässä läheisessä italialaisessa ravintollassa Dolce Vitassa. Siellä syötiin parasta jälkkäriä pitkään aikaan: panna cottaa. Kämpillä oli pakko testata pitääkö uusi matkaviskilasini nesteitä. Erityisesti, pystyykö se pitämään sisällään luotettavasti Bowmoren 12 vuotiasta. Iloiseksi yllätyksekseni kyllä! lasi toimii suunnitellulla tavalla!

Keskiviikko
Joogassa onnistuin nousemaan taas päällä seisontaan, mutta tällä kertaa petti voimat ja kaaduin seinään jalat edellä. Siinä kohtaa ei onneksi ollut tauluja, joten tuholta vältyttiin. Kaatuminen oli myös melko eleetön noin ylipäätään, sillä seinä on kohtalaisen lähellä. Tästä se lähtee!Keskiviikko on toripäivä. Kiitos uuden aikaistetun aamuaikataulun olimme paikan päällä ennen näkemättömän aikaisin klo 07:30. Torilla oli jokainen myyjä valmiina, mutta asiakkaita oli vielä vähän, joten torikierros oli nopein tähän mennessä. Näin aikaisin kun on torilla pyörimässä ei ilmeisesti saa ylimääräisiä hyvyyksiä kaupan päälliseksi. Hmm… Vai onko meidän ulkomaalaistaika jo kulunut loppuun… Ensi keskiviikkona selviää oliko tämä poikkeama.Työn puolesta aamupäivä oli silkkaa onnistumista koodin kanssa, iltapäivällä ei homma tuntunut luistavan lainkaan. Ongelmaa toisensa jälkeen. Illan Magatreenit meni pitkäksi, kun jäimme treenien jälkeen juttelemaan eri henkilöiden kanssa. Pääsin nukkumaan lähempänä keskiyötä, mikä on erittäin OK, huomioiden uuden heräämisajan.

Torstai
Lyhyestä yöstä huolimatta joogassa tapahtui edistystä taas. Saan nostettua jalkani käsien väliin ilman tarvetta korjaavalle akseleelle. Edistys tuntuu olevan hurjan nopeaa toistaiseksi. Merkataan tämä päivä kalenteriin kriittisenä päivänä. Suomalainen kahvi loppui. Olen paikallisten kahvien armoilla. Tilanne on merkittävästi parempi täällä kuin Italiassa tai Ranskassa. Ei tarvitse etsiä Ikeaa, ruokakauppa riittää. Kahvimerkit on tuntemattomia, joten valitsin sen mikä osui ekana käteen. Vaikuttaa juotavalta.

Perjantai
Laitoimme heti aamulla viikonlopun suunnitelmat uusiksi. Koko Etelä-Saksaa peittää sadepilvet viikonlopun ajan. Sateessa vaeltelu ei kuulosta kivalta! Uusi maalimme on Stuttgart! Mutta sitä ennen rento ilta Bad Saulgaussa. Kävimme shoppailemassa Kristalle töihin apuvälineitä, jonka jälkeen siirryimme rentoutumaan juomien ääreen. Samalla kävelimme hieman pitkin Bad Saulgaun pientä keskustaa ja löysimme uusia mielenkiintoisia paikkoja, kuten Jazzikellarin. Illemmalla meidän oli pakko käydä syömässä, joten menimme aikaisemmin ohittamamme kiinalaiseen. Sieltä tuli ohimentäessä niin mahtavia tuoksuja. Olen todellisuudessa hyvin sujuva saksan kielen kuuntelija. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii vaikkapa tämän ravintola. Kysyn tarjoilijalta: Toilet? Kuuntelen Saksan kielistä höpinää hyvät pätkät. Katson minne tarjoilijan käsi osoittaa. Kun mölinä lakkaa sanon Tanke! ja lähden käden osoittamaan suuntaan etsimään vessakylttejä. Tähän mennessä toiminut joka kerta virheettä. A-luokan kuuntelua. Tarjoilijamme oli koskettelevaa tyyppiä. Tervetuloa! Kosketus olkapäihin. Oliko kaikki hyvin? Kosketus olkapäihin? Nautitteko ruuasta? Kosketus olkapäihin. (en puhu saksaa, mutta arvelin hänen kysyvän näitä asioita) Olisimme tarvinneet avuksemme apinaa

Poistuessamme keskustasta näimme haikaroita todella paljon. Niitä oli useamman katon päällä ja joka katolla useampi. Näin jälkikäteen laskeskellen niitä oli varmaan likemmäs parikymmentä. Kirkon päällä yksistään oli ainakin 7.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply