Tyhjä arpa lääkärien suhteen

2019-06-13

Ajoaika:  N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 3655 km

Eilisen myöhäisen illan ja syömättömyyden vuoksi (söin viideltä iltapäivällä viimeisen kerran) aamulla klo 6.00 ei mies noussut sängystä. 6.20 mies ilmoitti sängystä, että ei pysty joogaamaan. 6.26 aurinkotervehdys lähti liikkeelle, 6.56 mies oli kuin uudestisyntynyt jäykkä mies. Ilmeisesti jooganaisten kivunsietokyky on aivan käsittämättömän korkea, sillä lotusasento on tuskainen, eikä jalkani ollut vielä edes kunnolla solmussa. Ei voi kuin nostaa hattua kivunsietokyvylle. 😉

Klo 7:00 naiset lähti lenkille ja miehet aamiaiselle. Klo 08:00 oli miesten vuoro poistua talosta ja lähteä käymään läpi kaupungin eri lääkäreitä tossutekniikalla. Ensimmäinen lääkäri – ei vastaanottoa tänään, toinen on hammaslääkäri, kolmas! Auki! Vastaanottovirkailija! HA! Voitto! Vaan ei, ei. Hän ei puhu sanaakaan englantia. Google translate ja tuskainen työstö. Täällä ei ole lääkäreillä vastaanottoa tänään, kukaan ei puhu englantia. Ei, hän ei osaa kertoa yhtään lääkäriä joka osaisi. GRRRRRR. Lääkäri nro 4, hammaslääkäri. Lääkäri nro 5, lomilla. Lääkäritalo nro 6 – ei löydy. Lääkäri nro 7 – lomilla. Tässä kohtaa luovutin. Ensi viikolla olisi urheiluvammoihin erikoistunut lääkäri palannut lomilta, tiistaista klo 13.00 alkaen. Koitetaan sitä silloin. Klo 9 olin takaisin töissä – joo, tää kaupunki on niin pieni, että tunnissa pyöräilin keskustaan, kävi läpi 7 lääkärimestaa ja tulin takaisin. Olen karvan vajaa valmis luovuttamaan tuon kyljen tutkimisen täällä Saksassa. Arki toimii, voin joogata, voin lenkkeillä ja voin treenata Magaa tunnin tai kaksi viikossa ilman että se kylki tuntuu pahalta. Jos se on vielä Suomeen palattaessa ongelma, asiaa pitää tutkia/hutkia oikein todenteolla.

Arkipäivät tuntuvat sujahtavan ohi. Tämäkin työpäivä vain lensi ohi. Verkko toimii, elämä on työelämäarkea.

Illalla oli viikonlopun reissua varten kevyttä pakkausta. Viikonloppua varten tarvitaan viskipullo, joten sitä lähdettiin hakemaan supermarketista nimeltä Kaufland. Google mapsiin maali ja 7 minuutin pyöräily. Löytämämme Kaufland oli aut… iotunut työmaa… Lisää googlailua, Krista tietää että sähköautonlatausohjelma sanoi Kauflandin olevan eri paikassa ja sen pihassa on sähkölatauspistoke. Arvomme, etsimme ja loputa löydämme uuden Kauflandin. Viskivalikoima on valitettavasti heikko. Otamme sentään samalta valmistajalta olevan viskin. Halusin ostaa viime kesänä löytämäni Ardbergin An Oan, mutta sitä ei löytynyt. Otimme Ardbergin 10 vuotiaan ja polkupyörään lukon, sekä seurusteluviinin autoon. Seurusteluviini on tarkoitettu muihin tutustumiseen kun löydämme yöpymisparkin tai yövymme leirintäalueella.

Ilta oli kaunis, kuiva ja lämmin, joten lähdimme Bad Saulgaulin keskustaan etsimään ja tutkimaan kaupunkia. Tutkimisessa tuli kuuma, joten poikkesimme jädekahvilaan ottamaan kunnon jädeannokset. Tilaamani jädeannos oli ISO, sen tunkeminen napaan aiheutti yhden kerran kylmästä johtuvan päätuskan, sekä melkein kuvottavan olon, kun koko annos oli tungettu napaan. Saatoin syödä koko kesän jätskit kerralla. *urgh* Jäätelön vilvoittamana lähdimme tepastelemaan Bad Saulgaussa vielä hieman lisää. Näytin Kristalle surkean kaupan (NORMA), jonka jälkeen lähdimme takaisin kämpille. 

Tänään on edessä aikainen nukkumaanmeno. Viime yö vaatii verojaan.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply