Arkea ja jätteitä

2019-06-11

Ajoaika:  N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 3549 km

Tänään aamulla heräämisen jälkeen, ennen aamiaista (!), oli joogasessio. Youtube-ohjaajan avustuksella aamukuntoiluna oli 30 minuuttia joogaa. Se oli hyvin herättävää. Kyseinen video oli vähän edistyneemmille. Siinä mentiin hyvää tahtia asentoja eteenpäin, mikä ei sinällään ollut ongelma. Hengitykseen, näin ekalla kertaa, ei ehtinyt pahemmin keskittymään vaikka se kuulemma oli se pointti. Vasta lopussa mentiin pykälän verran HC liikkeisiin. Veikkaan, että loppuviikosta saan kuitenkin 

^ liikkeen tehtyä. Eihän minulta puutu kuin kyky

  1. laittaa jalat noin solmuun 
  2. istua lotus-asennossa jalat noin solmussa
  3. siirtyä käsillä seisontaan suoraan lotusasennosta

Yks kohta per päivä ja perjantaina toi asento tulee ihan ongelmitta….

Työpäivää väritti jatkuva nettiyhteyden kanssa tappelu. Sain varayhteyden toimimaan riittävän hyvin kun kävin heittämässä mokkulan ulos rappusille. Siihen siirryin iltapäivällä ja sen jälkeen nettiongelmat oli takana. Palavereissa tuli vain yksi minuutin pätkäisy. Työpäivä oli niin mielenkiintoinen, että unohdin/lykkäsin lääkärille soittoa. Aloitin kyllä kaikki muut toimet, peruuttelin lomat, kamojen siirron Suomesta jnpp. Huomenna soittelen läpi lääkäreitä, joita tänään listasin valmiiksi.

Ilta tuli tehtyä kämpillä erinäisiä pieniä hommia. Miespuolinen osa joukkueesta lähti hakemaan jotain syötävää huomiselle aamulle. Kaupungista löytyy ainakin kolme 20-22 saakka auki olevaa kauppaa. Valitsin niistä NORMA-nimisen kaupan. Kyseessä oli mystisin kauppa tähän mennessä. Se oli pikku kauppa missä on periaatteessa kaikkea. Siellä on niin paljon kaikkea erilaista, että siellä ei oikeastaan ole mitään kunnolla. Sain lopulta sieltä käsiini vain kananmunia, esimerkiksi Coca Colaa tuosta kaupasta ei saanut :D. Tästä kaupasta kovasti hämmentyneenä päätin koittaa toista lähellä olevaa kauppaa REWEä. Se oli enemmän sen kaltainen kuin pitääkin. Sieltä löytyi loput ostoslistan kamoista. Polkupyörän lukko on ainut mikä enää puuttuu, mutta täällä muutkin tuntuvat jättävän pyörän lukitsemattomana kaupan eteen, joten se lukko ei ehkä ole pakollinen.

Tämän paikan jätteen käsittely voisi olla A-luokkaa, mutta isännän puolesta meillä on käytössä vain yleisroskis. Teemme itse lajittelumme Italiatyyliin ja kuskaamme ne julkisiin, avoimiin lajitteluroskiin. Biojätteen puolella meillä on käynyt säkä. Täältä löytyy kaksi kappaletta samanlaisia kompostoreita kuin mitä me saimme isännän hankkimaan Ranskassa. Biojätepuoli on siis tuttua ja helppoa – sitä meiltä tuleekin heittämällä kaikkein eniten. Merkittävin yksittäinen biojäte lienee kahvinpuru :D.

Leave a Reply