Testitreenit

2019-06-10
Ajoaika: 1 tuntia, 17 minuuttia
Sähkökilometrit: 55 km (53% matkasta)
Keskikulutus 3.8l / 6.2 kW per 100km
Kokonaiskilometrit: 3549 km

Arkinen aamu. Puolet joukkeesta lähti sängystä kuin rusakko levolta, toinen puoli eteni zombiemaisesti. Aamu saatiin kuitenkin starttaamaan. Klo 7 toinen oli jo täysillä työn touhuissa, toinen pihalla kävelemässä.

Työpäivä meni tehokkaasti ja vauhdikkaasti ohi. Täällä Saksassa on pyhä päivä ja meillä kävi pieni mittavirheen paholainen ruuan suhteen. Niinpä tänään on vedetty inspiraatiota Kuuban ruokavaliosta: pääruokana on riisiä ja papuja, tomaattien sekä avocadon kera. Iltapäivällä oli lättyjä riisin, papujen, tomaatin ja valkohomejuuston kanssa. Lätty-riisi-papu-valkuhomejuusto on muuten hyvä kombo! Huomenna on luvassa lisää samaa villiä ruokaa, sillä kumpikaan ei aio uhrata työpäivästään tuntia kaupungilla käymiseen.

Päivällisen jälkeen pakkasin kamat ja valmistauduin illan treeneihin. Luvassa oli puhdasta minä-treeniä eli treenipartneri ei treenaa vaan vain minä treenaan. Harvinaista herkkua! Sali oli mielenkiintoisen karu! Magavarustelu A-luokkaa, mutta muu osuus olikin sitten hieman heikompaa. Salilla ei ole pukuhuonetta! Eikä mitään sen mukana tulevia asioita – kuten vessaa tai mitään erillistä paikkaa missä vaihtaa vaatteita. Kannattaa siis ensi kerralla ilmestyä paikalle treenivaatteet päällä, muuten niitä saa vaihtaa salin lattialla muiden ihmetellessä. 😀 Salilla ei ole tatamia, se on kova lattia. Sinne voidaan vetää pari 1m x 2m mattoa pehmikkeeksi, mutta sen enempää ei irtoa pehmikkeitä. Mahtavaa! Kaatumistekniikat tehtiin tietenkin kovaa lattiaa vasten >:-), itse itseään käskien,

Treenin tavoitteena oli katsoa mikä on kyljen kunto. Puolentoista tunnin treenin jälkeen kylki rohisee, sekä hieman pistää. Se ei tule kestämään E1-leiriä. Huomenna alkaa Allgemeinmedizinerin löytäminen ja siltä lääkärintodistuksen saaminen + jatkotutkinnat, jotain tuolla kyljessä on rikki. Nyt on kaksi lääkäriä, kahdessa eri maassa, röntgenin ja ultraäänen kanssa todenneet, että mitään kriittistä ei ole rikki. Minä voin todeta, että ei se kunnossakaan ole. Asiaa pitää siis tutkia. Samalla E1 leiri ja Israel osuus täytyy peruuttaa mahdollisimman nopeasti. Uusi E1-leiri tähtäin on viimeistään Marraskuussa Saksassa. Tämä pakotettu tauko antaa Magamielessä lisää aikaa treenata ja terävöittää tekniikkaa. Reissumielessä tämä antaa lisää aikaa Saksaan tutustumiseen, ehkä rentoutumisiin illalla. Arki toimii, vaeltaminen toimii, treenaus on ainut osa-alue mitä tuo kylki ei kestä. Treenausta voidaan lykätä, tasokoe voidaan tehdä myöhemmin – kaikki on hyvin. 🙂

Nyt kun asiaa ajattelee, niin huomisesta työpäivän ajasta palaa hyvä aika lääkärijuttujen selvittämiseen ja todennäköisesti siinä ehtii sitten kaupassakin käymään, samalla kun käy lääkärillä.

Leave a Reply