Tori ja treenien veto

2019-06-12

Ajoaika: 1 tuntia, 27 minuuttia
Sähkökilometrit: 55 km (53% matkasta)
Keskikulutus 3.8l / 6.4 kW per 100km
Kokonaiskilometrit: 3655 km

Aamulla terävästi ylös ja joogaa. Jalkojen solmua työstettiin, mutta se ei ihan tullut samanlaiseksi kuin videomme joogaajalla. Joogan kanssa herää hyvin, todella hyvin. Aamiaisen jälkeen pakkasimme kamat ja siirryimme torille. Sateen vuoksi käytimme autoa polkupyörien sijaan. Minun reissusadevarustus kestää kevyttä tihkua, mutta ei missään nimessä vartin pyöräilyä sateessa. Torilla oli vähemmän yllättäen vähän ihmisiä, mutta sitäkin suurempi yllätys! Rekka, jonka kylki oli auki ja olutta läjäpäin! Otin heti missiokseni ostaa olutta torilta, mutta ensin ostettiin vähän pastaa ja kananmunia. Näitä hankkiessamme rekka meni kiinni ja lähti pois :(. Se olikin vain normaali juomantoimittaja, joka näin aamulla oli parkkeerannut torille, koska se toimitti olutta torin reunoilla oleville ravintoloille. Kaunis unelma kylmästä torioluesta muuttuikin kylmäksi ja märäksi arjeksi – ei toriolutta Juhalle :(.

Torin jälkeen kävimme lihakaupassa ja matkalla lihakaupalle kohtasimme hyvännäköisen kahvilan. Paluumatkalla lihakaupasta poikkesimme aamukahveelle. Miespuoliset halusivat jotain suolaista ja kahvia. Fleichkäseweckle iski silmään. Naispuolisten mukaan kyseessä on juustoa ja lihaa, sinapilla tai ketsupilla. Se kuulosti sen verta oudolta, että sitä oli tilattava. Kumpikin tilasi sitä kuuman juomansa kaveriksi. Nyt täytyy sanoa, että olen saksalaisen keittiön suuri fani. Fleichkäseweckle on leipä, leikattuna kahtia, jonka väliin tule turaus sinappia ja pala lihamurekkeenkaltaisesta jutusta. Yksinkertaista, hyvää ja ennen kaikkea nopeaa valmistaa. Juuri niin kuin tykkään :D.

Työpäivä katosi nopeasti ohi. Ruokatunnilla soitin lääkäreille. Se osoittautui turhaksi operaatioksi. Automaattivastaaja aina vastassa, kertoi että ollaan lomilla tai että hätänumero on tämä tai että vastaanotto on tällöin ja tuolloin. Ei ihmisiä, ei mitään hyödyllistä. Huomenna pitää käydä jalan ihmettelemässä.

Illan ohjelmassa oli Juhalla omat treenit Stephanien kanssa Laupheimissa ja sen jälkeen treenien veto. Tunnin pyydetty sisältö oli tuttu ja helppo, U-väistöt. Vedin kunnon hikitreenit, lämppäliikkeet armeijatyyliin ja varsinainen treeni niin hemmetisti lyömistä + U-väistelyä. Treenien jälkeen pari harrastajaa tuli kysymään josko menisimme oluelle. Luonnollisesti suostuin pieneen illanviettoon. Olin kämpillä takaisin lähellä keskiyötä. Kaikki odottavat maanantain treenejä ja niiden sisältöä. Krista taasen vietti rauhallisen illan kämpällä.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply