Ajo Regensburgiin

2019-06-14

Ajoaika: 4 h 9 min
Sähkökilometrit: 97 km (28%)
Keskikulutus: 6.4 l / 1.5 kWh per 100km 
Kokonaiskilometrit: 4007 km

Sähäkkä herääminen ja siitä heti joogaamaan. Pidän meidän aamujoogasta. Se herättää hyvin, ehkä jopa paremmin kuin lenkki. Näyttää siltä, että halusta huolimatta, että vielä perjantaina pysty seisomaan käsivarsillani jalat lotusasennossa. Sitä pitää hieman työstää. Liikettä ei suotta kutsuta vaativammaksi joogaliikkeeksi. Kesän lopulla se todennäköisesti kulkee. Krista jatkaa aamulenkillä löytämänsä unelmatalon dokumentointia. Siellä operaatiot etenee ja unelmatalo purkaantuun hissukseen osiin :D.

Auto ja kamat pakkaantuivat hiljalleen työpäivän aikana, joka meni taas kuin siivillä ohi. Meillä on jo valmiit listat mitä pakata reissuun mukaan. Puoli tuntia työpäivän lopettamisen jälkeen olimme autossa. Kaadoimme lasit kuohuvaa ja lähdimme liikkeelle. Ajoimme kuohuvat kädessä useamman kilometrin. Puolet joukkueesta koko tämän hyvin huvittavaksi, toinen puoli tunsi olonsa juhlavaksi. Mielenkiintoisena huomiona voidaan mainita, että keskikonsolin kahvikupin pidikkeet sopivat kuin nenä päähän shampanjalaseille.

Päivän ajomatka muodostui pysähdyksestä roskattomaan kauppaan, joka oli meidän matkan varrella varsinaiseen kohteeseen eli Regensburgiin. Roskattomasta kaupasta tuli ostettua sopivasti täytteitä purkkeihin. Sen jälkeen vedettiin iltapalaa nassuun ja lähdettiin matkaan. Olimme yhdeksän jälkeen Regensburgissa. Ensimmäinen toimenpide oli auton tankkaaminen. Se pääsi tällä kertaa punarajalle saakka. Ensimmäinen kerta kun pitkillä reissuajoilla päästin sen noin alas. Huoltoaseman pihassa bongasimme hiiriä. Voi pojat ne oli vikkeliä! Olen melko varma, että ne pohti kesyhiiren elämää versus villi vapaus, joka heillä nyt on, kun he kurkkivat puun takaa meitä hyvin uteliaina. Koitin ottaa kuvaa, mutta sain kuvaan vain yhden takamuksen. Niitä oli ainakin kolme ja ne kurkki niin penteleen söpösti. 🙂

Illan majapaikka löytyi Kristan toimesta taas. Hän on ilmiömäinen löytämään yöpymisparkkiksia. Tällä parkkisella on runsaasti matkailuautoja viettämässä yötä meidän kanssa. Yöstä tulee lämmin. Jostain syystä täällä päin Saksaa on liki 30 astetta lämmintä.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply