Magaa, harppuja ja viskiä

2019-06-15

Ajoaika: ??
Sähkökilometrit: ??
Keskikulutus ??
Kokonaiskilometrit: ??

Kuudelta herätys autossa. Yö oli tämän kesän mukavin toistaiseksi. Lämpöä riitti, mutta ei kohtuuttomasti. Nukkumalla ilman peittoa ja turhia vaatteita yö oli mukava. Aamu-urheilun sijaan köllimme autossa. Seitsemän aikaan alkoi ruuanlaitto. Illalla paikkaa riivanneet hyttyset olivat kadonneet ja aamiaisen laitto oli hyttysvapaa. Rivakan aamiaisen jälkeen lähdimme ajamaan Matthiaksen kämpälle. Olimme sopineet tapaamisen kello kahdeksaksi aamulla.

Matthias on magaaja, joka oli Suomessa muutama vuosi sitten vaihto-oppilaana. Hän treenasi meidän salilla silloin. Magan salojen lisäksi opetin hänelle viskin juonnin salat. Päivän agenda oli jo aikoja sitten sovittu. Krista lähtee Glissandon tehtaalle shoppailemaan nuotteja ja ihmettelemään harppuja. Minä ja Matthias treenataan koko päivä Krav Magaa. Kumpikin on menossa E1 kokeeseen, kumpikin treenaa maalia kohti.

Tapasimme pikkasen ennen kahdeksaa Matthiaksen talon edessä. Mies ennusti meidän tarkkuuden ja oli itse pihalla myös muutamia minuutteja etukäteen. Tämä pilasi minun ajatukset käytännönjäynästä. Vaihdoimme tervehdykset ja päästimme Kristan matkaan. Täältä oli vielä noin puolentoista tunnin matka Glissandon tehtaalle. Kristan päivä siellä oli hyvin antoisa.

Me lähdimme treenaamaan kahvikupin jälkeen. Treenasimme kevyesti ja teknisesti 5 tuntia käyden läpi melkoisen määrän materiaalia. Kummaltakin löytyi tekniikkavirheitä, mitä toinen osasi korjata. Treenien keskustelimme samaan E1 kokeeseen osallistumisesta. Marraskuun E1-leiri Nürnbergissä tulee olemaan minun uusi E1 maali. Käytännönjärjestelyt kuntoon ja minulla on hyvä treenipari E1 -leirille ja jos säkä käy, ja pystymme vaikuttamaan tasokoe pareihin, E1 -kokeeseen. Kyljen tulehdus näyttää olevan parantumassa. Treenaus ei aiheuttanut kevyitä tuntemuksia enempää oireita vasemmassa keuhkossa.

Meidän kaikkien piti tavata kolmelta Matthiasen kämpillä ja chillailla. Kristalla oli ollut niin kivaa harpputehtaassa, että hän oli puolitoista tuntia myöhässä aikataulusta. Tämä ei ollut mitenkään ongelma, sillä iltapäivän ja illan ohjelma oli kirjaimellisesti chillauasta, syömistä ja viskienmaistelua. Seuraamme liittyi yksi Matthiaksen ystävistä, joka oli myös viskien ystävä. Hän on myös fysioterapeutti joten alkuillasta haastattelimme häntä kyljestäni. Hän kertoi, että se ääni mitä kuulen vasemmasta kyljestä on yleisin oire tulehduksesta keuhkoa ympäröivässä kalvoissa/ihossa. Lepo, sopiva venyttely (kylkeä/keuhkoja avaava) ja ibuprofeiini on se millä se paranee. Ibuprofeiini pitää vetää niin kauan, että oireet poistuvat. Tämä on mahtava uutinen! Kerrassaan mahtava! Voin ihan kohta aloittaa kesäkuntotreenit, mitkä olen suunnitellut ja jatkaa Magatreemista kovaa taas ihan kohta.

Söimme, juttelimme ja maistelimme viskejä keskiyölle saakka. Kokonaisuudessaa päivä oli koko seurueelle niin rentouttava ja mukaansa tempaava, että kuvia ei muistettu ottaa, eikä tietenkään auton ajotietoja.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply