Pariiiiiiiiiiiiiiiiiii (Pariisi lausuttuna)

2018-05-31
Ajoaika: 2 h 30min
Keskikulutus:  12.9 l/100km
Keskinopeus: 63 km/h
Kokonaiskilometrit: 2248 km
Vauhdikkaampi aamu, mutta ei missän nimessä vauhdikkain aamu. 🙂 Aamulenkki muuttui aamunilkutteluksi. Eilinen kävelymäärä näkyi Juhan jaloissa. Päivän aikana tilanne on tasaantunut, joten huomisesta lenkistä ollaan toivokkaita. Nilkutuksen vuoksi aamulenkkiselfie jäi ottamatta!
Pakkasimme kamat, söimme ja suunnittelimme hieman Pariisiosuutta. Tavoite tälle päivälle oli vain siirtyä Pariisiin. Matkaahan ei ole kuin 170 kilometriä, mutta tällä reissulla on tuntunut olevan kauheasti tietöitä ja kaikenmaailman hidasteita. Niin tälläkin kertaa. Tie meni Googlen mukaan poikki kesken matkan ja saimme uuden reitityksen, joka kiersi hieman pienempien teiden kautta. Matkalla otettiin yksi ruokatauko. Huoltoaseman nurtsilla kokkailtiin safkat muurahaispesän vieressä.
Saavuimme Pariisiin kolmen aikaan iltapäivällä. Leirintäalue vaikuttaa kovin näppärältä. Leiriydyttyämme katselimme mitä voimme tehdä Pariisissa loppupäivällä. Krista halusi lähteä roskattomille ostoksille tiettyyn kauppaan. Sinne meneminen ja sieltä palaaminen vie tunnin per suunta. Juha totesi “No” – kuubalaiseen tyyliin. Näinollen jakaannuimme kahtia. Krista lähti shoppailemaan ja Juha lähti toistamaan vanhoja hittejä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun olemme Pariisissa. Vanhoja muistellen Juha meni Riemukaarelle ottamaan selfien itsestään ja filosofoimaan puiston penkille. Tätä riittävästi tehtyään Juha siirtyi Starbucksiin konffailemaan palvelimiaan.
Yksi riemuistani on kikkailla erinäisten vapaiden Wi-Fi -verkkojen kanssa. Jos pitää rekisteröityä, Don Huan rekisteröityy tai mahdollisesti Mikki Hiiri. Täälläpäin tuntuu olevan juttuna se, että sähköposti varmistetaan. Saat sähköpostiviestin, jossa olevaan linkkiin pitää klikata, että yhteys pysyy hengissä. Jotta voit lukea sähköpostin, netti toimii noin 10-15 minuuttia ennen kuin se alkaa estämään uusia yhteyksiä. Taikasana on “uusia” (yhteyksiä)! Olemassaolevaa TCP-yhteyttä ei katkaista. Oma TLS VPN-yhteyteni on siis mahdollista avata ensimmäisen 10-15 minuutin aikana, jonka jälkeen se pysyy auki niin kauan on sen kautta kulkee liikennettä => tarpeeton Wi-Fi spammi kierretty. Hieman harmittaa sen henkilön puolesta joka omistaa sähköpostiosoitteen don.huan@gmail.com. Se saa aina mun reissatessa sähköpostia eri puolilta maailmaa…
Joskus kahdeksan aikaan tapasimme japanilaisen ravintolan luona, jossa söimme. Kummankaan ruoka ei ollut erityistä millään tapaa, lievää pettymystä oli havaittavissa ruuan suhteen – Hankosushi antaa parempaa vastinetta :D. Huomisen suunnittelu jäi hieman vähälle, sillä saavuimme leirintäalueelle lähempänä kymmentä illalla.

[Best_Wordpress_Gallery id=”125″ gal_title=”Pariisi, 2018-05-31″]

Leave a Reply