Vasta viikko takana?!

Saturday, 2024-06-08

Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A l / 100km
Kokonaiskilometrit: Auto on jo viikon ilman virtoja?!

Erittäin laiska aamu, kaikki nukkuivat pitkään, minä extra pitkään. Arkiliikunnan määrän kasvu, lämpötila, Magatreenit, Veikon päiväkotiin sopeutuminen, kaikki johti siihen, että piti nukkua pitkään.

Tänään oli vielä töiden tekemistä edessä, nyt kurotaan loput puuttuvat tunnit kiinni. Krista on Veikon kanssa ja päivän iso asia oli järjestellä koko talo. Mistä seuraakin, esittely.

Talo on, kuten viime kerrallakin, isompi kuin omamme. Keittiö ja olohuone on yhä jaettua isoa tilaa – oikeammin voisi sanoa, että alakerta on yhtä isoa jaettua tilaa. Mutta pakitetaas hieman tuon “Talo” määrityksen suhteen. Olemme itseasiassa asunnossa. Tämä talo näyttää olevan kolmen enemmän tai vähemmän erillisen asunnon kokonaisuus. Ehkä tämä on pari talo, jonka toinen asunto voidaan jakaa kahtia? Me ja isäntämme Andrea jaamme pihan, sille kolmannelle on oma piha, siksi ajattelen, että tämä on ehkä paritalo? Googlesta löytyvä ilmakuva viittaisi ainakin siihen

Olohuoneeseen rakennettiin minun työpiste, aikuisten makuuhuoneessa on Kristan työpiste ja Veikolla on oma makuuhuone. Sen käyttö on toistaiseksi ollut vain nukkumista, leikkipaikkana on toiminut rappuset, piha, olohuone, keittiö, aikuisten makuuhuone … nyt kun tätä listaa niin vain vessaa ja Veikon huonetta ei ole käytetty leikkipaikkana… enkä ole niin varma vessasta.

Tiskikoneita on kaksi, mutta kumpikaan ei toimi – toinen on luvattu korjata tiistaina. Katsotaan mikä tiistai… Ilmalämpöpumppuja on kolme – luojan kiitos. Tämä talo lämpiää hurjasti valkoisesta paksuista seinistä huolimatta päivän aikana.
Kaasuhella! Kiitos! Italia! Mahtava maa! Ei tarvi tapella induktiohellan kanssa. Eka kesäasunto missä netti on todella kova, liki kotini tasoinen. Täällä on useamman sadan megan kuitu.

Kaksi kerroksinen, jos meillä kotona rappuset on todella tiukassa raossa, täällä ne ovat ruhtinaallisen isot, pitkät ja matalilla askeleilla. Tällaiset rappuset ei taitaisi edes mahtua meidän taloon.

Kaiken kaikkiaan, laadukkain kesätalo tähän mennessä, mutta olisi syytäkin olla. Tästä maksetaan yhtä paljon kuin kolmesta edellisestä.

Leave a Reply