Anna ja Paul, päivä kaksi

Tuesday, 2024-05-21

Ajoaika: N/A
Keskikulutus: l / 100km
Kokonaiskilometrit: 701 km

Tänään nähtiin pienen herran nopein nousu. Muutama minuutti siitä kun on herätty herra on silmät kirkkaana päivävaatteet päällä valmiina poistumaan autosta. Ei kitinää, ei avunpyyntöjä vain 100% nopeaa suorittamista – miksi? Talon sisällä odottaa kaksi isoa laatikkoa leegoja. Pieni herra saatettiin sisään ja hänelle jätettiin radiopuhelin kommunikointia varten. Kun aamiainen oli valmis käytin radiopuhelinta kutsumaan pienen herran autoon syömään ja se pentele toimi! Ensimmäinen täydellinen onnistuminen radiopuhelimen kanssa.

Toinen iso onnistuminen tuli tuntia myöhemmin, pienen herran ollessa taas leikkimässä leegojen kanssa. Tiedon hänelle, että tulen kohta sisään ja hän tulee kanssani suihkuun. Radiopuhelin käyttö vastaamiseen on ollut vähän satunnaista, mutta tällä kertaa kaikki meni puikkoihin. Minä kuulen kysymyksen “Kuinka pitkän ajan päästä tulen?” – “5 minuutin kuluttua” – “OK”. Ensimmäinen täydellisesti onnistunut kaksisuuntainen keskustelu radiopuhelimen avulla. Herra alkaa olemaan valmis leirintäalueilla omatoimisiin seikkailuihin!

Päivä oli juttelua, leikkejä, harppukauppaa, nukkumista, linnassa käymistä, leikkistä, juttelemista. Veikko lienee Paulin suurin fani, häntä haluttiin leikkiin koko ajan. Illalla Anna ja minä kävimme Tai Chi -harjoituksissa Annan ryhmässä. Olin ehkä 20-40 vuotta nuorempi kuin muut ryhmässä, mutta tekonivelvertailussa olin selvästi keskiarvon yläpuolella!

Rutiinit ovat selvästi hakosella. Unohdin illalla blogata! Pitkähihainen paitani myös seikkailee jossain, käytän sitä harvoin, joten sillä ei ole vakioitunutta paikkaa ja se tuntuu hukkuvan koko ajan. Toivottavasti se on autossa, en löytänyt sitä taaskaan ja Anna ja Paulin talo on jo kaukana takana…

Leave a Reply