Täydellistä lomaa

2022-07-19

Täydellistä lomaa, sitä tämä lienee. Muut huolehtii ruuasta, siivoamisesta, aktiviteeteista. Itse täytyy huolehtia vain siitä että taapero syö ja nukkuu kellon mukaan. Jos häneltä kysytään, koskaan ei olla oltu liikaa altaalla tai menossa ja leikkimässä.

Päivällä, pojan nukkuessa, kävimme punttisalilla vetämässä Kristan suunnitteleman nopean treenin. Teki hyvää treenata, erittäin hyvää. Tämä todennäköisesti tuntuu seuraavana päivänä.

Illalla kävimme taas drinkeillä. Tällä kertaa kannoin taskussani viskilasia. Kävin jo aikaisemmin selvittämässä, että he eivät suostu kaatamaan minun viskilasiin viskiä. Baarissa se viski tulee avoimessa matalassa lasissa. Pöydässä kaadoin sitä viskilasiin. Samalla selvisi, että yksi annos on noin 1 desi. :D. Vaikuttaako lasi paljon? – Kyllä, hyvin paljon. Juotuna viskilasista viski maustuu hyvältä, ok halpa viski, mitä mielellään juo. Juotuna avolasista … Joo, viskiä. Juotuna pitkästä muovilasista jäillä: hirveää tärpättiä. Annan arvosanaksi 6/10. Joisin, kun “ilmaiseksi” saa.

Leave a Reply