What a wonderful world

2022-07-20

Tänään oli minun viikottaisen paheen, lenkin vuoro. Lenkkeilyä pitää tehdä harvoin ja nauttien, sillä se kuuluu kategoriaan “kuluttaa varaosia”. Lenkkeily on niin mieltä piristävää.

Päivä koostui normaaleista asioista, rannalla kuopan kaivuusta, urheilusta pienimmän päivätorkkujen aikana, lisää kävelyä altaalla, sitten taas kuopan kaivuuta rannalla. Tänään vihdoin toinen perhe otti kuoppani haltuun meidän poistuttua ja jatkoi sen kaivamista \o/

Illallla oli luvassa hampurilaisillallinen. Sitä odotellessa Krista kävi joogassa ja minä laittamassa pienen miehen untenmaille. Illallinen oli hyvä, seurue jakautui kahtia näiden bonusillallisten suhteen. Ekalla viikolla oli kreikkalainen ilta, josta Krista piti ja tällä viikolla oli hampurilaisillallinen, mistä minä taasen pidin enemmän.

Arki on kaukainen muisto. Täysihoitoa on vielä jäljellä pari päivää, elämä ei kauheasti paljon mukavampaa voisi olla.

Leave a Reply