zzzz*bum* reissublogi on hengissä taas

Liki kaksi vuotta vailla blogipäivitystä! Liki kaksi vuotta reissaamatta. Nyt on edessä uusi uljas reissaus, tällä kertaa uutta testaten. Reissuihin mukaan, pysyvänä reissaajana, on liittynyt pieni matkamies Veikko!

Tavoite on saada reissaus taas osaksi arkea. Tällä kertaa kohteena on Rhodos saari Kreikassa. Koska matkaamme tuntemattomaan pienen miehen kanssa olemme valinneet jotain täysin uutta meille: all-inclusive pakettimatka. Ajatus takana on, että perusasiat arjessa on hoidossa ilman mitään suunnittelua, voimme keskittyä reissaamisen riemuun. Reissaamisen myötä on minun aika taas totutella blogaamaan 🙂 joten joten… mites tämä menikään?

The White Rabbit put on his spectacles. “Where shall I begin, please your Majesty?” he asked. “Begin at the beginning,” the King said gravely, “and go on till you come to the end: then stop.”

Aamun herätys aikuisille tapahtui klo 3:30 Hiltonisa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kohtuu hiljaisesti pakkasimme ja 3:50 pieni mieskin rääkäisi. Hän liittyi menoon mukaan hyvin pienellä protestilla. Kun kengät oli jalassa ja hattu päässä, hän oli valmis valtaamaan maailman.

Reissun erityisen jännä palanen on pakkaus. Matkaamme käsimatkatavaroilla, poislukien kärry mikä menee ruumaan. Pienellä herralla on oma käsimatkatavaransa, missä on kaikki hänen tarvikkeensa.

Lentokenttäosuus meni surutta, mies piippaa nykyään metallinpaljastimessa, eikä kukaan usko että on tekolonkka. 🙂 Lisää valaisuja ja taputuksia – sitä lentäminen on tästä eteenpäin. Lentokentällä pääsin myös toteuttamaan itseäni heti. Lasten hoitohuoneen laskutason kahvan kiinnitys oli irti. Ruuvit löytyivät vielä sisältä, joten sain ruuvattua kahvan takaisin kunnolla kiinni Leatherman treadin kanssa samantein :).

Lento itsessään meni kiitettävän mukavasti, siellä oli pari heikkoa hetkeä, pääasiassa homma meni kiitettävästi puikkoihin. Ruokailun jälkeen ryhmä onnistui nukkumaankin 45 minuuttia.

Rhodoksella poika olalle, sormi sojoittamaan eteenpäin ja bussimatka voi alkaa. Bussimatka meni täysin mallikkaasti ja hotellilla oli luvassa nukutusoperaatio seuran pienimmälle. Ensimmäinen päivä on mennyt paikkaan tutustuen ja kasilta allekirjoittanut on valmis sammumaan pienemmän miehen viereen.

Koronasta voi sanoa sen verta, että täällä on tiukka koronakuri. Päivää ennen tulin infot, että buffetissa ruoka haetaan kertakäyttöhanskojen kera, maskia pidetään ruokaa haettaessa yms. Hotellin tiskillä respa kertoi että täällä on tiukat koronatoimet, tiedot löytyy lapusta tärkeintä on että checkout on lähtöpäivänä klo 11…. Ei ole näkynyt maskeja, ei kertakäyttöhanskoja, ei mitään tietoa koronasta ellei huomioida ruokatarjoilijoiden (muilla tarjoilijoilla, baarimikoilla yms ei ole) maskeja. Jos nämä on tiukkoja toimia, lisää tätä mulle.

Leave a Reply