Ei tunnu missään…

Okei, joo. Kuntoilu on jäänyt vähiin viimeisen kahden vuoden aikana, mutta ei silti pitäisi peruspäivä olla näin rankka :D, kello on 20.35 ja kaikki aikuiset taistelevat viimeisillä tahdon rippeillä unta vastaan. Kirjoitan blogin silkalla raa’alla tahdonvoimalla.

Herätys – läpi yön tunnin – kahden välein, uusi paikka, levoton uni. Lopullinen herätys 6:15 pirteänä kuin levosta lähtenyt rusakko. Lelut lattialle, sängylle ja meno päälle. Seitsemältä aamiaiselle. Aaamiaisen jälkeen jakaudutaan kahtia: allekirjoittaneelle tunti omaa aikaa, joka käytettiin softan konfigurointiin. Vuoden tauon jälkeen haluan, ja saan, taas säätää koneillani. Sitten läpystä vaihto, pieni mies isän ja anopin kanssa leikkipuistoon. Siellä aktiivista sekoilua kunnes on ruoka-aika. Leikkipuistossa pääsin taas toteuttamaan itseäni parhaalla mahdollisella tavalla, kas yhdestä keinusta on ruuvi liki kokonaan irti. Se kiristyy kiinni näppärästi Leatherman Treadin, räikkäpalan ja bits kuusiokolon avulla. \o/ Leikkikentän jälkeen kokos sakki kasaan ja syömään ja torkuille. Pienin sammui kuin kivi, samoin vanhemmat.
Ylös, ruokaa nassuun ja rannalle.. Rannalla miehet aloittavat miehisen operaation: kuopan kaivuu. Raakatyön tekee isompi, pienempi on keskittynyt arkeologisiin tarkkaavaisuutta kaipaaviin erikoiskaivaintoihin. Niistä löytyykin poikkeuksellisen hienoja kiviä. Kivet eivät maistu hyvältä ja jostain syystä isompi ei arvosta jos niitä koittaa syödä. Kuoppa on lähdettäessä kolmen naperon kokoinen sivusuunnassa ja ehkä 50 cm syvä syvimmältä kohdin. Tästä on hyvä lähteä isompaa rakentamaan.
Rannalta syömään ja takaisin rannalle… Rannalta ylös, huoneeseen pesulle ja leikkejä ja … syömään. Sitten kun on syöty, onkin luvassa pienen miehen nukutus ja hän nukahtaakin liki välittömästi. Sitten … syömään. Taas? – Joo.
Syömisen jälkeen kello onkin jo kahdeksan ja aikuiset on valmiita sammumaan. Illan viimeisenä toimena käydään katsomassa huomisia ohjelmia. Ajatus menee näin: koska virtaa tuntuu riittävän

  1. Juha starttaa aamulla heti Veikon herättyä aamulenkille.
  2. Veikon mennessä nukkumaan Juha menee jonhonkin vesijumppaan
  3. Näistä hyvin energisoituneena loppupäivä meneekin pojan kanssa ja illalla on vanhempien laatuaikaa kahden kesken

Nyt kun tätä suunnitelmaa katsoo toinen silmä jo kiinni ja puolet päästä unessa, tulee väistämättä mieleen, että huomenna energiaa on ihan eri tavalla käytössä kunhan vain viitsii urheilla.

Leave a Reply