Museopäivä

2020-07-28

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 1022 km

Punkaharjun raikkaassa ilmassa heräsin jo ennen kuutta, mutta olimme sopineet nousevamme aikaisintaan klo 6.30, joten torkuin sinne saakka. 6.30 kaunis seireeni puhui meidät torkkumaan kaunissa aamussa vielä hetken pienen. Niinpä aamiaista tehtiin puoli yksitoista, pienten aamutorkkujen jälkeen.

Päivän tutkimuskohteena oli Lusto, eli metsämuseo. Olimme museolla klo 13. Museosta tulimme ulos 16.30 hyvin “museoituna”. Pidimme välissä lyhyen ruokatauon, muun ajan etenimme museossa tappavan tasaiseen tahtiin. Museossa tapasimme jopa vanhoja ystäviä. He olivat matkalla kohti Savonlinnaa ja sen läheisyyteen vaeltelemaan. Matkalla sinne päättivät poiketa metsämuseoon. Vaihdoimme lyhyet kuulumiset ja jatkoimme museon tutkimista.

Museopäivän askelmäärä oli vaatimattomat 15000 askelta, pitäen sisällään 1.6 km per suunta kävelyn museolle. Tämän jälkeen ei joukkueesta löytynyt enää yhtään tehopistettä. Omakutoisen ruokailun jälkeen siirryimme leirintäalueen ravintolaan tekemään viikkokatselmointia. Illan suunnitelmissa on poppareita trangialla ja ehkäpä jopa leffa. Huomenna jatkuu taas matka.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply