toimiikohan tämä? – Matkalla taas :)

2020-07-22

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 488 km

Kesäreissumme on alkanut rennosti pari päivää sitten. Tänä vuonna olimme Suomessa ja teimme pihahommia Etelä-Eurooppa reissun sijaan. Kesä on ollut täynnä epäselvyyttä lonkkani nivelrikon vuoksi. Nyt kun lonkan kanssa voi elää, päätimme lähteä minireissulle: pari viikkoa, Suomessa seikkaillen.Reissulle lähtö oli rento. Pakkaus tehtiin edellisten vuosien listojen pohjalta, melkein omia ohjeita noudattaen. Ne kohdat missä oikaisin ja toimin toisin, on jo nyt lyönyt (hellästi) näpeille. Jos pakkauslistassa lukee ota nimenomaan pannujauhatusta, siihen on varmaan syy. Jos tarvikelootassa on yksi ylimääräinen laturi, mikä näyttää turhalta, siihen on varmaan syy. Löydän näitä syitä reissun päällä uudestaan. Korjaan listojani, merkkaamalla niihin syyn miksi tämä erityisesti mainittu poikkeama pitää tehdä 🙂
Koska meininki on rento, päämäärä ja reitti tuntematon jäi blogaaminenkin pois. Tänään aamiaisella alkoi tuntua hupsulta. Käykö niin, että tämän kesän lomareissusta ei jää mitään merkintöjä? Ei kunnolla kuvia, ei blogitekstiä. Paljastui, että Krista oli miettinyt samaa. Niinpä tänään, reissun kolmantena iltana blogaus alkaa taas. Samalla tulee testattua, että mitäs kaikkea tähän pitikään olla kasassa?
Tänään oli nollauspäivä, kaiketi. Nukuin kutakuinkin 12 tuntia. Krista merkittävästi vähemmän. Yövyimme Kristan löytämällä uimaranta nukkumapaikalla Muuralassa. Tämä oli toinen yö täällä. Ekana yönnä täällä oli yksi saksalainen pari, joka nukkui farmariautossa kuten menkin. Tänä yönä täällä oli kolme muuta autoa meidän kanssa. Kaksi niistä oli saksalaisia, yksi suomalainen. Ennen kuin simmahdin juttelimme pitkät pätkät ekojen saksalaisten kanssa, jotka olivat todellisuudessa sveitsiläisiä. Kysyin heiltä, että miten ihmeessä he löysivät tämän paikan? Yksi saksalainen yhtenä yönä, olisi ollut sattumaa, mutta saksalaisia peräkkäisinä öinä samassa paikassa ei ole sattumaa. He kertoivat löytäneensä paikan park4night -ohjelman avulla. NO NYT selkesi paljon! Ennen kuin sveitsiläinen oli ehtinyt saksaksi sokeltaa minulla oli appi asennettuna. Asennusnopeuteni häkellytti ulkomaan edustajat. Kerroin heille, että täällä on p#”¤n kiukkuinen mobiiliverkko verrattuna Saksaan. Illlaisen päätteeksi alkoi sataa kaatamalla, mikä lopetti sosialisoinnin hyvin luonnollisesti. Kaikki menivät omiin autoihin sadetta piiloon. Minä olinkin aivan valmista kauraa ja sammahdin hyvin nopeasti.
Tämän päivän iso ohjelma oli Jyväskylän käsityömuseon läpikäyminen Kristan toimesta. Minä taasen menin Kristalle suositeltuun kahvilaan ja konffasin palvelimiani suunnattomalla riemulla. Illan riemuksi menimme saunomaan Kristan bongaamaan paikkaan nimeltä Revontuli. Sieltä matkasimme minun (park4night) löytämään paikkaan yöpaikkaan. Se ei täyttänyt Kristan vaatimuksia etäisyydestä autotiehen, sen ollessa laajennus autotiehen. Niinpä lähdimme etsimään yöpaikkaa keskeltä jumalan hylkäämää maaseutua. Nukumme hyttysten kera klapipinojen keskellä. Autosta niitä tapettiin parikymmentä. Tänne varmasti jäi yksi tai kaksi ninjaa odottamaan yövuoroa.
Tuntuu hyvältä blogata, tästä reissu voi alkaa!

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply