Viimeinen päivä reissussa

2019-08-13

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 10420km

Joogaa ja rento aamu. Sitten jakauduimme kahtia toinen naputtelemaan tietokonettaan ensin hotellin aamiaistilassa, koska sieltä sai vielä kahvia ilmaiseksi ja sitten kun se sulkeutui Cykelcafe Le Mondissa, koska sieltä saa hyvää kahvia ja paikka tuttu. Tällä välin toinen tutustui uusiin museoihin ja kauppoihin Tukholmassa. Tämä viimeisen päivän jakautuminen Tukholmassa alkaa olemaan perinne Eurooppareissuillamme.

Lounaaksi kävimme syömässä sushia, jostain tuli eilen autossa istuttaessa sushifiilis, joten tänään antauduimme fiilikselle. Cykelcafen vierestä kadun toiselta puolen löytyi Tukholman parhaat sushit. Song Sushi oli niin hyvä, että palasimme sinne vielä ennen laivaan ajamista vetämään päivän toisen sushisetin naamaan.

Laivaan jonottaessa pelasimme viskipeliä. Naisten viskitietämys on kasvanut ja nyt naisten joukkue voittaa joka kierroksen – parhaimmillaankin miesten joukkue pääsee tasapeliin. Miehillähän oli rajoite se, että monivalintakysymyksiin ei anneta niitä vaihtoehtoja – pitää tietää ulkoa ja sitten se, että tuomari on puolueellinen ja eikä anna pisteitä jos tuomari vahingossa lukee vaihtoehdot ääneen. Moraalinen voittaja on toinen ja pistevoittaja on toinen – tasapeli siis.

Laivalla tuli istuttua vielä parissa baarissa maistelemassa viskiä ja kuuntelemassa pianistia sekä kitaristia. Kumpikin oli todella hyviä, todella todella hyviä. Tällä kertaa Tax freesta ei ostettu reissun viimeistä viskipulloa, autoon ei yksinkertaisesti mahtunut.

Näin rauhallisesti päättyy tämän vuoden reissu. Reissu oli mahtava, sen tuntee auton ja kuskin kyljessäkin. 😀

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply