Toiseksi viimeinen arkiviikko

2019-07-19

Ajoaika: 3 tuntia 22 minuuttia
Sähkökilometrit: 114 km (65%)
Keskikulutus 2.8l / 7.57 kW per 100km
Kokonaiskilometrit: 6772 km

Maanantai
Aikainen aamu ja joogaa. Ensimmäistä kertaa ilman kipulääkitystä. Ei kummoisia yllätyksiä, vasen kylki tuntui hieman. Työpäivän jälkeen oli aika rentoutua tekemällä helppoa fyysistä työtä, eli pihan hoitoa. Paikan omistaja oli antanut minulle ohjeet/luvan vetää takapihan käytävä puhtaaksi ruohonleikkurilla. Hän vetää sen kerran kesässä ruohonleikkurin minimikorkeudella. Kuulosti helpolta kasvin murhaamishommalta, joten lähdin tekemään sitä isolla riemulla. Se railo oli täynnä piikikkäitä kasveja, en uskaltanut lähteä sinne ruohonleikkurin kanssa heilumaan. Leikkasin puoli tuntia isoja piikikkäitä juttuja pois, jonka jälkeen uskalsin vetää sen ruohonleikkurilla. Lopputulos oli hyvin, hyvin palkitseva. Raskaan työn jälkeen oli hyvä lähteä Bad Saulgaun keskustorille nauttimaan virvokkeita ja hakkeroimaan. Tällä kertaa istuimme toisella puolen aukiota nauttimassa toisen liikkeen tuotteista. Voimme kertoa, että se toinen puoli aukiosta oli parempi puoli 😀

Tiistai
Jooga… Joogassa on sellainen lepoasento, makuuasento, missä rentoudutaan ja nautitaan äsköisestä kuntoilusta. Tässä asennossa palleani vasemmalla puolella oli kuin parin nyrkin kokoinen kivi, joka painoi kylkeä alas. Kylki ei ole selvästi kunnossa, joogailu saattaa olla syynä siihen miksi se on tässä kunnossa. Pakko tehdä korjaavia toimenpiteitä ja jättää aamujooga hetkeksi tauolle.Töiden jälkeen lähdimme tutustumaan Hofladeniin, eli kyläkauppaan. Maatilalla oleva kauppa, joka myy maatilan tuotteita ja jotain muuta. Kristalla on ollut listalla käydä tällaisessa jo pitkän aikaa, joten nyt kävimme. Puolet joukkeesta totesi paikan olevan … hmmm … kuin “hippikauppa” Bad Salgaussa tai kuin … Ruohonjuuri, mutta maatilamaisempi. Illan toinen kohde oli kakkoskierros Weinstube Goldener Rebstockissa Biberachissa, eli loistavassa viskibaarissa. Biberachissa oli sitten kyläbileet. Keskusta oli suljettu sellaisilla hidasteilla… suomalaiset kiersi ne hidasteet hienosti ja ihmetteli, että mitäköhän täällä oikein tehdään. Siinä vaiheessa kun olimme ainut auto keskusaukion viereisellä tiellä tajusimme mikä niiden hidasteiden tarkoitus oli… Hiljaa sähköisesti hiipien poistuimme rajoitetulta alueelta ja etsimme parkkipaikan vähän kauempaa. Ravintola oli täynnä asiakkaita. Ihmettelimme, kyselimme ja saimme mahiksen pieneen rajoitettuun maisteluun. Se mitä tällä tarkoitettiin ei oikein auennut meille ennen kuin viskin maisteluhuone avattiin. Se toimii nyt varastona, viskihyllyihin ei pääse käsiksi, siellä ei pysty istumaan. Kyläjuhlien ajan baari palvelee täysillä ja viskijuttuja ei juuri ehditä tekemään. Saatavilla olevat viskit olivat todella vähissä, joten otimme sitä mitä saimme ja istuimme nauttimaan yksistä laseista viskiä ennen kämpille paluuta.

Keskiviikko
Istumajoogaa, tämä on liian rauhallista, eikä läheskään yhtä palkitsevaa kuin aikaisempi joogatyylimme, mutta tämä ei aiheuta hurjia tuntemuksia kyljessä. Torilla olimme hyvissä ajoin. Torikeikka oli itseasiassa nopein torikeikka tähän mennessä, sillä ei tarvinnut käydä missään muualla kuin torilla. Eilisestä Hofladenista oli saatu kaikki muu tarvittava. Keskiviikko itsessään viuhahti ohi. Ilta meni treenejä vetäessä. Olen aina treenien jälkeen käynyt hakemassa mäkkäristä tuplajuuston iltanälkään. Tähän mennessä joka kerta on ollut pieni haaste tilata kamaa englanniksi. Tällä kertaa tilanne oli toinen. Englantia tuli sujuvasti kaiuttimesta. Maksutiskillä selvisi syy, tänään oli ravintolapäälikkö itse tekemässä vuoroa. Ilta oli hiljainen, joten juttelimme pitkät pätkät siinä autoluukulla heidän IT ongelmista. Juttelimme niin pitkään, että kakkosluukku pisti viestiä headsettien kautta, että asiakkaan voisi lähettää eteenpäin. Sain rupattelun ja mäkkärihistoriani vuoksi ilmaisen puolen litran kokiksen. Life is good 🙂

Torstai
Päätimme jättää joogan väliin ja mennä aamukävelylle. Aamukävelyn kohteena oli Kristan lenkeillä bongaamat LAMPAAT. Ne tulivat kovin innokkaasti moikkaamaan meitä, mutta päästyään lähelle alkoivat jännittämään. Annoimme niille apiloita, jotka kelpasivat heille, mutta luottoa sillä ei saatu, joten apiloita mussutettiin turvallisen pitkän matkan päästä meistä.Torstai-ilta meni kämpällä rentoutuen. Ihastuin panna cottaan viime viikolla ja tulin ostaneeksi tarvikkeet sen tekemiseen. Tänään istuin hartaudella lieden äärellä panna cottaa tekemässä. Myöhään illalla oli iltapalaksi panna cottaa, siinä vaiheessa pystyin toteamaan, että jokainen hetki lieden äärellä oli hyvin käytetty.

Perjantai
Ei joogaa, vaan laiska, laiska aamu. Nousimme vasta 06:15 ja lähdimme pyöräilemään leipomoon. Viikonlopun eväsleivät pitää ostaa. Leipomoreissulla Krista selvitti mukavalta leipomotädiltä ompelijan sijaintia. Internet oli tuottanut merkittävän pettymyksen sitäkin haettessa. Lähtökohtaisesti näiden pikku kaupunkien palvelut ei vaan löydy netistä. Palvelut sen sijaan löytyy kysymällä! Niin löytyi ompelijakin. Nyt saadaan farkkujen vetoketju korjattua.Työpäivä venähti kummallakin pitkäksi, mutta ihan syystä. Sain vihdoin valmiiksi ison virstan pylvään ainakin kuukauden mittaisen kehitystyön jälkeen. Saavutus oli sen verta hyvä, että nostin viskimaljan sille. Loppuilta on mennyt viikonloppuun valmistautuen, pyykinpesua, eväiden tekoa, auton tankkausta, osoitteiden tarkistelua, blogausta, viikkokatselmointia – arkista reissuelämää!

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

2 comments

Ahh, you viseted the Biberacher Schützenfest! So you were lucky there was no rain😅
If you also will visit the City Party in Ulm you really saw all of the important partys in the nearest region.

Yeah, we accidentally visited that! Lets see if Ulm has its party this weekend. Bad Saugaul has its city party this weekend! We hope to visit that on Monday 🙂

Leave a Reply