Grillattua ribsiä

2019-07-02

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 5814 km

Alan taas heräilemään merkittävästi ennen herätyskelloa. Tänään viideltä. En kuitenkaan noussut, koska en keksinyt mitä tekisin ylimääräisellä tunnilla, sillä kaikki IT on täällä makuuhuoneessa. Tänään oli toistaiseksi viimeinen aamu istuvaltaan tehtyä joogaa. Tämä on omalla tavallaan kivaa, mutta siinä joogassa, mitä me ollaan tehty juoksuvirheeseen saakka, tulee hiki ja se on parempaa se.

Työpäivä meni koko päivän kehitystyötä tehden. Koitin tuoda liian montaa palasta yhteen liian tiukassa aikataulussa. Työpäivä loppui kesken ja homma oli vielä kesken. Jossain neljän ja viiden välissä oli pakko syödä ja säätää vähän lisää. Onneksi Kristalla meni konttoritunti myös pitkäksi, joten oli samanlaista tekevää seuraa tarjolla. Syömisen jälkeen sain sen kokonaisuuden toimimaan. Ai että sitä fiilistä – onnistuminen!

Onnistuneen työpäivän jälkeen edessä oli grilliruuan valmistaminen. Grillihiiliähän täällä ei ole. Täällä on “kuivia” risuja. Pienelle pyromaanille tämä oli tervetullut haaste. Kävin hakemassa paperiroskiksesta sanomalehden, laukusta leathermanin ja aloin veistelemään. Paperi osoittautui turhaksi, se hädintuskin paloi itsekseen. Puumateriaalin heikkouden vuoksi jouduin tekemään tulen pitkän kaavan mukaan ja aloittamaan tulitikun paksuisista paloista ja työstämään tieni sieltä “kunnon” risuihin. Noin vartin tekemisen jälkeen tuli alkoi olemaan sen verta vahva, että uskalsin kipata siihen isomman läjän oksia palamaan. Hiillosta odotellessa pistin haravan heilumaan takapihalla.

Tämä päivä oli siis silkkaa työvoitolla onnistumista. Ribsit kypsyivät juuri oikeanlaisesti ja eilen parjaamamme valkoviini toimi todella hyvin ribsien kanssa. Ruokailun jälkeen oli tarkoitus käydä kävelyllä, sillä päkiät ovat parantuneet (WOOOT WOOT!), mutta ribsit tekivät tehvänsä ja joukkue väsähti. Kävimme kuitenkin kävelemässä, koska näin oli sovittu, kävelimme ehkä 5 minuuttia kokonaisuudessaan. Ribsien ja kävelyn uuvuttamana loppuilta menikin leffaa katsoessa. 

Leave a Reply