Heinäkuu ja grillaus(yritys)

2019-07-01

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 5814 km

Aamu meni jotenkin jännästi pieleen. Torkku – herääminen – torkku – herääminen – eikö Kristan kello jo herätä – torkku – herääminen. KAH Se on seitsemän!  Istumajoogaa päivän starttiin. Aamurutiinit hieman tiukemmin ja onnistuneesti kasilta työkone käynnissä ja asioita tapahtumassa.

Työpäivä meni, kuten tähän kesään on sopinut, vauhdilla läpi. Minun kehitystyöt oli vielä pahasti vaiheessa neljän aikaan joten naputtelin menemistäni, kunnes Krista viiden aikaan sanoi että tarttee tehdä ruokaa. Ajatukseni tälle päivälle oli grillatut ribsit meidän juuri saamassa grillissä! Niinpä hyppäsin äkkiä pyörän selkään ja poljin lihakauppaan. Paluumatkalla ihastelin kaupungin maskotteja. 5 haikaraa oli pellolla. Niistä kuvan saaminen on todella vaikeaa 😞

Tällä välin Krista oli tehnyt välipalat meille, sillä grillin valmistelussa ja grillauksessa menee hetki. Välipalojen voimalla jatkoin töitä hetken, sillä grillaus oli niinkust illan homman. Jossain vaiheessa iltaa herään siihen, että ukkostaa ja sataa! Pihalle juosten, kaikki kastuvat kamat äkkiä suojaan ja grilli katoksen alle myös. Emme siis grillaa tänään. Positiivisella puolella, ei ollut mikään ongelma juosta. Päkiät voivat hyvin. Olenkohan kohta päässyt yli tuon virheen? Ihanan nopeasti on aika lentänyt tuonkin suhteen.

Grillauksen jäätyä väliin paiston pihvit pannulla illalliseksi. Sen jälkeen nauttiin valkoviiniä, luomua tietenkin, ulkopuolella ja katseltiin sadetta. Viini ei pääse jatkoon, se on jotenkin vinkeä ja hapan. Kun pihvit oli valmiina, ajattelin vielä vähän tuunata koodiani… Näin yhdeksän aikaan on hyvä blogata hetki ja sitten taas jatkaa, tämä ongelma on kuitenkin ihan kohta ratkottu… 🙂

Leave a Reply