Lököilypäivä

2019-06-30

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 5814 km

Aaaahhhhh.. Siunattu hiljaisuus ja yksinäisyys. Aamutiimi heräsin kuudenmaissa ja hipsi ulos makuuhuoneesta. Sunnuntaisin ei joogata, joten edessä oli rauhallinen omatoimiaamu. Neljä tuntia sai puuhata yksin ennen kuin talon muut asujat alkoivat heräämään. Tässä kohtaa vaihdoin kiipesin pihan puuhun lukemaan kirjaa. Eilisen bileiden vieraita oli yöpynyt ylätalossa. He tulivat puhumaan minulle puun juurelle. Heillä oli veikkauksia siitä mitä teen, toinen veikkasi että olin menossa nukkumaan ja toinen veikkasi, että olin menossa lukemaan. Syy nukkumisepäilyyn oli selvä, minulla oli tyyny mukana :D. En kuitenkaan kiivennyt puuhun nukkumaan vaan lukemaan. Tyyny on mukana, koska tyynyyn on kivempi nojata kuin puuhun. 🙂 Juttelimme pienen hetken ja he jättivät minut nauttimaan puusta.

Noin puolitoista tuntia myöhemmin kyseiset vieraat päättivät poistua. He ovat sukua talon omistajille, joten he tulevat käymään täällä kesän aikana. He toivottelivat minulle hyvää puuta ja kesää sekä kertoivat palaavansa vielä ennen kuin poistumme. Heidän viimeinen kysymys hieman yllätti minut “Onko vaimosi asunnossa?” – Vastasin kyllä ja ennen kuin ehdin enempiä sanomaan he menivät oveen koputtaen sisään. Krista oli viettämässä aamua sängyssä peiton olla lukien blogeja ja juoden teetä. Heidän hyvästit tapahtuivat sängyn äärellä 😄 Käsittääkseni poskipusut jäi väliin – lähtijät olivat italialaisia alkuperältään.

Iltapäivällä taloelämämme koki merkittävän päivityksen. Keskustelimme omistajan kanssa auton laataamisesta, uima-altaasta ja tulostamisesta. Kerroimme lataavamme autoa ja maksavamme aina 2€ joka latauskerta. Emme tiedä onko tämä riittävästi, mutta olemme valmiita maksamaan sen mitä lataus maksaa. AirBnB vastuulliselle tyttärelle tuli nakki selvittää mitä sähkö maksaa :). Eilen illalla olimme onnistuneet rikkomaan jään niin hyvin, että meille jäi käyttöön grilli (! YES! KUNNON PIHVEJÄ!), pihakalustieta, ylätasanteelle aurinkovarjo, täytettävä istumauima-allas kesän kuumuutta taklaamaan sekä tulostin! Grilli ja aurinkovarjo ovat niiiiiiiiiiiiiin tervetulleita että oksat pois. Huomenna aamiaisen jälkeen poljen lihakauppaan hakemaan LIHAA. Nyt alkaa grillikausi! Saimme heiltä myös ihan läheltä löytyvästä uimapaikasta, jonne siirsimme perseemme välittömästi.

Illan suu tuli vietettyä järven rannalla ja järvessä. Järvessä hengailu virkisti melkoisesti. Uimapaikka on vartin pyöräilyn päässä meistä, joten tulemme palaamaan tänne uudestaan ja uudestaan tämän kesän aikana. Kuumin osahan on vasta edessä.

Ilta on vietty hengailemalla asunnolla. Aurinko on sulattanut aivot, joten paljon muuta toimintaa ei henkilöstöstä lähde irti.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply