Virhearviointeja ja yllätyksiä

2019-06-27

Ajoaika: 1h 34 min
Sähkökilometrit: 46 km (63%)
Keskikulutus: 2.3l / 9,45 kWh per 100km
Kokonaiskilometrit:  5625 km

Aamu meni ohi eleettömästi rutiinilla. Tai no lähes eleettömästi. Aamun kylppärivieras oli kohtuullisen kokoinen hämähäkki. Se ei ollut Australia koko luokan hämähäkki, mutta kunnioitettavan kokoinen kuitenkin. Tämä aamuvieras sai olla rauhassa seinällä, sillä sen siirtäminen todennäköisesti aiheuttaisi sen kuoleman. Iltapäivällä kaveri oli vielä seinällä, mutta illalla hän oli jo poistunut. Toivottavasti se ei osaa avata ovia.

Tänään oli pyykkipäivä, joten five fingersit oli pesussa. Lähdin mansikkalenkille klo 14, puhdistaakseni ajatuksia. Täällä saa ostettua mansikoita suoraan mansikkapellon vieressä olevalta myyntikojulta. Sinne on 5 minuutin hölkkämatka. Five fingersit oli aivan märkiä, joten jäljelle jäi kävelykengät tai vaelluskengät. Aattelin, että mitäs hittoa, juoksen paljain jaloin. Jalkapohjat on kuitenkin jonkin verran paksut ja five fingersien vuoksi askellus on oikeanlainen, joten kantapäät ei kärsi eikä pohkeet joudu kohtuuttomasti tekemään töitä. Tämä oli ISO, ISO virhearviointi. Asvaltti osoittautui hyvin hyvin kuumaksi ja luulin, että tuo päkiöistä tuleva kevyt tuska johtuu siitä. Niinpä lakkasin juoksemasta ja kävelin + vaihdoin nurtsille juoksemaan heti kun se oli mahdollista. Lämpötila oli toki ongelmallinen, mutta se ei ollut se pääongelma. Ilmeisesti juoksuaskel ei ole kunnossa paljasjalkajuoksuun, mikä on selvästi eri asia kuin paljasjalkakenkä juoksu. Rakensin tällä tempulla kohtuulliset vesikellot päkijöihin. Kaikki on ihan OK, kunhan ei kävele 😄. Huomenaamulla selviää joogan yhteydessä kuinka pahasti noi haittaavat elämää.

Illan ohjelmassa oli ravintolaillallinen. Krista oli bongannut jonkun ravintolan, josta hän oli kovin epämääräinen. Ravintola oli toisessa kaupungissa, nimeltään Biberach an der Riß. Sieltä löytyi ravintola Weinstube Goldener Rebstock, josta sai perinteistä saksalaista alueelle kuuluvaa ruokaa. Krista jätti kertomatta, että paikka on myös erikoistunut viskeihin ja on ollut Whisky guide Deutschland suosittelema vuosia. Niinpä aloitimme illan viskeillä! Tämä paikka on vain neljänkymmenen minuutin ajomatkan päässä meistä. Tulen niiiiiiiiiiin palaamaan tänne. Ravintola on erikoistunut erilaisiin pullottajiin, joten täältä löyvät viskit ovat kamaa mitä todennäköisesti ei saa ostettua itse enää. Maistelimme pari kunnon viskiä ennen kuin söimme saksalaista perinteikästä ruokaa. Minulla oli kinkkusalaatti ja Kristalla juustolautanen. Saksalainen keittiö on ihanan yksinkertainen: minun “salaatti” oli kinkkua, muutama sipulirengas ja juustoa siivuina. Kastikkeena jotain öljyä ja mausteita. Kristan lautanen oli yhtä ja samaa juustoa koko lautasen verran. Ruoka oli hyvää, mutta sitä oli ehkä hieman liian vähän 🙂

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply