Vaihtelua työpisteeseen

2019-06-26

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit:  5552 km

Aamujoogassa alkaa näkymään tuloksia. Vasen puoleni on selvästi vähemmän venyvä kuin oikea puoli. Tänään sain <intialinen härdellinimi> liikkeessä ensimmäisen kerran vasemman kämmenen kokonaan maahan. Aikaisemmin olen saanut siitä jonkin määrän sormia koskemaan. Lotusasento etenee, päälläseisonta yritykset etenee, joku päivä tämä päälläseisonta lotusasennossa tehdään rennosti hengittäen 😀

Keskiviikko on toripäivä. Haemme kuinka aikaisin torille voi mennä. Tori virallisesti aukeaa klo 08.00. Olimme siellä jo 07:45 ja kaikki paikat oli auki + asiakkaita oli jo nähtävissä. Voimme koittaa 07:30 seuraavalla kerralla. Alamme olemaan tunnettuja. Myyjät tunnistavat jo mykän ja mölinän. Mölinä puhuu, tilaa ja juttelee siinä missä mykkä on hiljaa. Ennen kuin päästään mölinän tilausvaiheeseen mykkä ja mölinä puhuvat kiivaasti siitä mitä ostetaan. Joten mykkä ei ehkä ole yhtään kuvaava, kuten ei ole mölinäkään. Kristan saksa on todella hyvällä tasolla, arki on saumatonta. Nyt kun olemme torimyyjien tunnettuja asiakkaita, alkaa meille tippumaan ylimääräisiä hyvyyksiä. Vihannestiskiltä tipahti kirsikoita ja pari erilaista omenaa Kristalle nautittavaksi. Minä en pysty syömään mitään noista allergioiden vuoksi. Arvostan silti elettä.

Kristan kengät tarvi uudet korkolaput. Hän kyseli torimyyjältä suutaria. Viereinen asiakas lupasi näyttää meille missä on suutari, kunhan saa ostokset tehtyä sillä tiskillä. Odottelimme häntä hetken ja hän vei meidät suutarille. Suutari aukesi vasta yhdeksältä, joten tapoimme aikaa käymällä tutussa kahvilassa.  Fleichkäsewecklen oli pakko tilata kahvin kylkijäiseksi. Siinä on jotain niin oikein! Suutarin edessä oli parkissa mielenkiitoinen auto, Alpha Romeo Spider. Kuvasta ei näy, mutta auto oli osin kasassa teipin kanssa 😄. Torilta palatessa näimme kaupungin maskotteja elävänä – pellolla seisoi haikaroita.

Krista kävi iltapäivällä noutamassa kenkänsä, sillä suutari oli sanonut hänelle, että päivä tulee olemaan kuuma, eikä hän aio olla yhtään yli neljän täällä kaupungissa. Ovessa toki lukee, että liike on auki 17.30:n saakka :D. Noutaessaan kengänsä Krista löysi viinakaupan, missä oli mainos ikkunassa, että siellä on 80 (!) eri viskiä. KULTAAA! Samalla reissulla löytyi myös olutpuutarha ja ekokauppa. Tämä kaupunki on täynnä yllätyksiä, joista internet ei kerro mitään!

Työpäivä meni aivan liian nopeasti ohi. Kuuden aikaan päivällisen jälkeen oli vielä kova hinku tehdä töitä. Niinpä päätimme jättää väliin oluttarha-kierroksen ja tehdä töitä kotosalla. Virkistääksemme hommia hieman poljimme lähimmälle huoltoasemalle ostamaan olutta ja limppaa. Reppu täynnä kylmää saavuimme takaisin talolle. Pihassa on kaksi mahtavaa puuta, toisessa on jopa puumaja. Olin päättänyt tehdä töitä puussa, joten aloitimme puiden kartoittamisen. Puumajapuu on hyvin vaikeasti kiivettävä + puumajaan sisälle pääsy on karvan vajaa mahdoton. Sinne on joskus päässyt ilmeisesti katoksen kautta, mutta siitä on vuosia. Puumajan sisältä löytyi kaikenlaista eloperäistä jätettä, mikä ei kannustanut käyttämään puumajaa. Jäljelle jäi taloa lähempi puu. Reppuun pakattiin tietokone, olutta ja tyyny. Hyvin varustautuneena kiipesin puuhun. Puu osoittautui mitä parhaimmaksi työpaikaksi. Siellä on oikein mukava työskennellä – harpunsoittokin kuuluu normaalisti :D. Täällä on lämpö alkanut nousta. Tänään lämpötila oli yli 33 astetta. Puussa ei ole yhtään sen viileämpää, mutta siellä on muuten kivaa ja olut jäähdyttää mukavasti. 🙂

Illan vieras löytyi vessan pöntön reunalta. Etana oli jotenkin onnistunut kiipeämään taloon 😄 ja taittamaan kohtuullisen matkan alas seinää vessanpöntölle. Tämä uurastus palkittiin A-luokan lentoreissulla takaisin pihalle. 

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply