Talon pihasta nauttimista

2019-06-25

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit:  5552 km

Aamu oli reipas. Joogaa tehtiin normaalit määrät jonka jälkeen jakauduimme kahtia, toinen lenkille toinen ruokapatojen ääreen. Tiistaipäivät ovat “välipäiviä”. Tällöin listalla ei ole mitään erityistä, ei treenejä, ei toria, ei mitään ylimääräistä työpäivän jälkeen.

Työpäivä meni vauhdikkaasti ohi kummaltakin.

Iltapäivällä päästiin nauttimaan pihasta. Täällä alkaa aurinko paistamaan ja sitä myöten lämpötilat nousemaan. Töiden jälkeen ylätasanne on jo niin kuuma, että jalkapohjia polttaa kun siinä kävelee. Silti, söimme päivällisen ylätasanteella, jalat ilmassa tai varjossa olevassa kohdassa tasannetta. Illan ohjelma oli yksinkertainen – pihan hoitoa ja kirjan lukemista.

Kahdeksan aikaan Krista sai villin idean. Pelataan talosta löytyvää peliä! Talosta löytyy “My Singapore” muistipeli! Tämä jännittävä peli antoi meille runsaasti viihdykettä puoli tuntia. Lopputulos oli 1-1. Talon pihalla on joku perkuleen iso puu, josta tippuu sellaisia piikikkäitä siemeniä. Niitä on tuo piha TÄYNNÄ. Olen haravoinut niitä useammalla eri tiheyksisellä haravalla ja kuskannut niitä pois yli kaksi kottikärryllistä, mutta niitä vaan on ja ON. Pelin aikana nypin niitä maasta jalkojeni, perseeni ja käsieni alta pienen pinon. Ei ihme että tuolla on haastellista kävellä paljain jaloin. Ehkä kesän lopussa, ennen kuin tuo puuperkele alkaa tiputtamaan niitä lisää, olen saanut pihan parsittua niistä niin että siellä voi kävellä surutta.

Illalla HTB ei edennyt. En keksi mitä pirua pitää tehdä privilege escalation polulla. Jotain ilmiselvää – joo-o.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply