Arjen uomat

2019-06-24

Ajoaika: 1 tuntia, 56 minuuttia
Sähkökilometrit: 60 km (56%)
Keskikulutus 3.6 l / 6.45 kW per 100km
Kokonaiskilometrit: 5552 km

Herätys kuudelta tuntui rankalta noin puolesta talon asukkaista. Toinen puoli oli herännyt pari minuuttia ennen herätyskelloa. Solidaarisuudesta toinenkin osapuoli jäi sänkyyn peittojen alle lämpimään. Erinnäisten piippausten jälkeen kello oli 6.30 kun joogaus pääsi alkamaan. Krista päätti jättää aamulenkin väliin ja tehdä koko joogaohjelman. Huomautetaan, että tämä joogaohjelma on vasta puolet koko ohjelmasta. Me olemme tehneet tähän saakka ensimmäiset puoli tuntia, joten puolen tunnin kohdalla miehet poistuivat aamiaiselle. Krista joogaili vielä kahdeksalta kun aloitin työpäivän.

Arki täällä on löytänyt uomansa, myös viikkotasolla. Maanantaisin on magapäivä, keskiviikkoisin on toripäivä, perjantaina pakataan viikonlopun reissuun. Joka aamu joogataan, välipäivänä rentoudutaan tekemällä jotain tolkullista – kuten lukemalla kirjaa, hakkeroimalla, miettimällä syntyviä syviä.

Tämä päivä muodostui siis töistä, syömisestä, töistä, syömisestä, treenien kirjoittamisesta / auringossa paahtumisesta, ajamisesta treeneihin ,treenaamisesta ulkona, ajamisesta takaisin.

Kuten Turussakin, niin täälläkin: Magatreenien jälkeen, kun kotiin on päästy, kello on jo ohi nukkuma-ajan. Pieni yömyssy, blogausta ja suklaa-aprikoosien nosto keittiön pöydälle on illan rutiini. Arkielämä on yksinkertaista ja kivaa.

Leave a Reply