Omistajan tapaaminen

2019-06-28

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit:  5625 km

Aamulla oli hieman hitaampi nousu, mutta nousu kumminkin. Joogaan valmistautuessa testasin ja totesin, että Downward facing dog on tuskallinen tehdä päkijöissä olevien vesikellojen takia. Olin heittämässä hanskaa tiskiin aamun joogan suhteen, mutta Kristalla oli oikea asenne. Adapt, improvise, overcome! Hän ehdotti istuvaltaan tehtävää joogaa. Se kuulosti hyvältä idealta, joten hän etsi meille sopivan videon. Tämän puolen tunnin joogasetin avulla löysin uusia mielenkiintoisia jumipaikkoja kehostani. Näyttää siltä, että jooga opiskeluni ei lopukaan aloittamamme sarjan täydelliseen osamiseen kesän lopussa ;).

Työpäivä meni lentäen ohi, johtuen varmaan joogasta. Iltapäivällä kummallakin oli vielä hommia kesken, joten jatkoimme tekemistä yli neljän. Mutta ennen kuin jatkoimme todenteolla töiden tekemistä, kävimme syömässä yläasunnon ulkotasanteella ja moikkasimme samalla sisällä olevaa talon omistajaa, joka teki myös töitä! Ruokailtuamme päätimme, että jos kerran tekee vielä töitä viiden jälkeen, saa tässä kohtaa viskiä. Niinpä kävimme hakemassa talosta Old Putneyn ja kolme lasia. Kutsuimme omistajan ulos tasanteelle kanssamme. Nautimme parit pari senttiset ja vaihdoimme runsaasti tietoa kaikenmaailman asioista, mutta emme koskaan vaihtaneet nimiä. Luulen, luulen, että eilen kun hän ekan kerran näkyi hän sanoi nimensä. Minkään asteen käsitystä siitä ei minulla ole :D. Tunnin viskitauon jälkeen kaikilla oli hyvin kuuma ja tarve palata tekemään taas töitä.

Illalla suihkussa paljastui mitä aurinko saa aikaan tunnissa viiden aikaan. Auringossa ollut reiteni oli punaisempi kuin muu osa vartalosta. Se ei näytä palaneelta, mutta lähellä kävi. En nähnyt tämän tulevan! Olen jo nyt kahta eri sävyä valkoista, eli maksimirusketustasolla ylävartalon suhteen. Jalat eivät ole saaneet nauttia shortseista vielä niin paljoa, että olisivat vastaavalla tasolla. Huomenna pitää olla tarkkana Ulmissa.Työt saatiin lopetettua jossain vaiheessa iltaa. Illan kruunasi HTB:ssa onnistunut Lacasadepapelen roottaus. Roottauksen jälkeen juhlittiin pieni hetki, sitten alkoi luonnollisesti omien prosessien hoonaus ja tuunaus tämän koneen korkkaamisen oppien pohjalta ja kun ne oli saatu tehtyä, uutta putkeen.

Kylki alkoi rohisemaan jossain vaiheessa hakkerointia. Olen aivan kuin puulla päähän löyty. Syön 2x400gr ibuprofeiinia kaksi kertaa päivässä ja silti, silti tuo rohina tuli takaisin. Keskiviikkona haravoin pihaa, olisiko se siitä ottanut nokkiinsa… Prrrkele. Pitää ottaa uusi kierros lääkärioperaatioiden kanssa, pitää koittaa saada jotain järeämpää myrkkyä tuohon tai joku tolkku siihen, että tuo paranee. Kesän kunto-ohjelma pölyttyy käyttämättömyyttään!

Leave a Reply