Kierros talossa

2019-06-19

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4692 km

Aamulla tuli herättyä vasta klo 6! Voisiko tämä johtua siitä, että ei tullut syötyä eilen illalla? Aamulla joogatessa oli jo kauhea nälkä. Korjaamme ruokailua. Joogaaminen etenee. Jo nyt, vasta puolentoista viikon tekemisen jälkeen, pystyn huomaamaan venyvyydessä muutoksia. Puoli tuntia venytyksiä, jotka saavat miehen hikoilemaan, ilmeisesti oikeasti venyttää :D.

Keskiviikko on toripäivä. Meillä on käytössä isänniltä saadut polkupyörät. Minun käytössä olevassa polkupyörässä on varmaan toisen maailman sodan aikainen satula. Se on todennäköisesti jonkinlainen kidutuslaite. Aikaisemmin sen kulma oli yläviitossa, mikä tarkoitti munien puudutusta yhtään pitemmillä matkoilla. Eilen käänsin satulan hieman alakulmaan. Nyt se nahkainen pikku p**kele on täysin mahdoton. Kulma on vain vähän alaspäin, mutta tämän seurauksena siinä on liki mahdoton istua. Kädet on jännittyneenä kuin alaspäin katsova koira -asennossa, pakottamassa minua taaksepäin satulassa. Satulan takaosassa ei voi istua, siellä se penkki on niin leveä, että se ottaa kiinni reisiin kun polkee. Oikean asennon löytäminen tuolle satulalle tulee olemaan haaste. Mahdollisesti se oikea asento löytyy kun kyseinen satula on pienen järven tai joen pohjalla ja sen tilalla pyörässä on uusi satula.

Se vähä saksaa mitä on tullut miesten opittua on opittu Call of Duty 1:stä ja Call of Duty 2:sta, nuo ovat tietokonepelejä. Minun tajuntaani on iskoistunut, että jawohl huudetaan aina. JAWOHL! ja sitten ammutaan tai tehdään jotain hyvin sotilaallista. Jawohl pistää minun korvaan ja tuntuu niin totaalisesti olevan pois paikaltaan kun torilla vanhempi nainen sanoo jawohl aina välillä, kun asiakkaat kysyvät jotain. Se tuntuu niin epärealistiselta – se tuntuu sarkastiselta, mutta se on ihan normaalia puhetta 😄’

Työpäivä venähti oikein kunnolla. Sain vihdoin kehiteltyä kauan visoimani kertakäyttöisen logianalysointivirtuaalikoneen toimintakuntoon. Ilta meni sitä paketoidessa ja tuotteistaessa. Krista teki GTD katselmointia koko illan. Kun sain paketoinnin valmiiksi otin kirjan käteen ja kiipesin puuhun. Luin siellä ainakin tunnin verran. Erittäin mukava paikka, tulen viettämään siellä enemmänkin aikaa.

Asumme tämän kesän ison talon alakerrassa. Tämä alakerta on rakennettu täysin erilliseksi yläkerrasta kylppäreineen ja keittöineen. Täällä on jopa oma sisäänkäynti. Tänä vuonna työpäivän aikana minä olen makuuhuoneessa ja Krista olohuoneessa. Italiasta opittu kirjajekku toimii ja täälläkin käytetään kirjoja korottamaan lisänäyttö läppärin näytön korkeudelle. Työpisteen ergonomia ei ole ihan A-luokkaa johtuen liian korkeasta työpöydästä, mutta kyllä tällä pari kuukautta hommia tekee. Keittiö on italiareissun tavoin rajoittunut työskentelypintojen suhteen – erityisesti tiskin kuivaus vie kovasti tilaa. Olohuoneeseessa ei oleskella työpäivän ulkopuolella, mutta eipä se viihtyvyydeltään ole niin mahtava, että siinä kauheasti menettäisi. Näkymä olohuoneesta on tosin kiva. Parasta asunnossa on kylpyhuone! 🙂

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply