ihan tavallista arkea

2019-06-18

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4692 km

Uusi heräämisrytmi toimii. Tänään tosin valitsin torkkua sängyssä yhden torkun verran, koska heräsin jälkeen viiden. Nousin silti ennen kuutta. Nyt paljastuu uusi ongelma. Mitäs sitä tekisi ennen kuutta, kun ei kauheasti voi meteliä pitää. Seuraavaa aamua varten laitan hakkeriläppärin, jotta voin hakata HTB:ta tai kehittää työkaluja. Kristakin nousi kuudelta. Joogan jälkeen hän lähti lenkille, minä aamiaiselle.  Unelmatalo jatkaa muuttumistaan unenomaiseksi, kuten Kristan aamulenkkikuvasta näkyy.

Työpäivä viuhahti ohi – kuten kuuluukin. Illalla oli edessä auton pesu, liki 4700 kilometrin jälkeen sille on hyvä antaa isompi pesu. Työpäivän jälkeen lähdin pesulalle. Olin jo eilen valinnut pesulan, jotta tänään ei olisi mitään tekosyitä olla lähtemättä. Pesu oli valittu sen positiivisten arvioiden vuoksi. Tämä laittoi sen yli muiden

Pesulan toimintamalli oli tuttu Italian reissulta. Meni hetki löytää polettiautomaatti, mutta sen jälkeen homma luonasi. Arvostelu piti paikkansa! Pesun jälkeen auto kiiltää kuin apinan perse. Siinä on vastaavasti myös muutaman ötökän purujäljetkin, osaa jäljistä ei vaan saanut hinkattua pois. Paluumatkalla poikkesin Aldiin katsomaan viskivalikoimaa. Se oli todella surullinen, joten otin jotain saksalaista leipäjutskaa ja saksalaista punaviiniä suruuni. Talon pihaan peruttaminen on haasteellista. Se on enemmän tai vähemmän joka kerta mennyt jotenkin pieleen. Tällä kertaa se meni vähän enemmän pieleen. Tässä pihassa on erilaisia matalia pieniä haasteita mihin ei pidä osua. Olen koko ajan pelännyt osuvani joko lamppuun, puuhun, lavaan, korokkeisiin. En ollut osannut pelätä, koska en ollut tiedostanut esineen olemassa oloa, isoa tiiliharkkoa. Kääntäessäni auton kuskin puoleinen puskurin nurkka osui tähän harkkoon. Onneksi se on kevyt, muovipuskuriin jäi pari mustaa naarmua. Ne varmaan voi joku Suomessa tasoittaa pois kohtuu hintaan. Ensi kerralla varomaisemmin.

Ilta meni meillä kummallakin nauttien kirjasta talon pihalla ja vähän myöhemmin minulla HTB:n haasteisteista nauttien. Sain user flagin vihdoin tuosta koneesta irti. Nyt on edessä local privilege escalation. Näyttää ajatusta vaativalta hommalta, joten jätin sen huomiselle aamulle – jotain tekemistä ennen kuutta 🙂

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply