Viikonlopun valmistelua

2019-06-06

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 3143 km

Kumpaakin vaikuttaa riivaavaan pieni kesäflunssa, joten tänään aamulla lenkin sijasta oli aamukävely toisella puolella joukkuetta. Toinen puoli koitti säätää seuran webbisivuja, mutta systeemi on niin ihanan rajoittunut, että lopputulos oli heikko.

Työpäivä meni vauhdikkaasti ohi. Työpäivän jälkeen alkoi viikonlopun reissun valmistelu. Kamojen pakkaus reissukuntoon, henkilökohtaisten reppujen täyttö ja lopulta kohteeseen tutustuminen. Aloitamme reissuviikonloput heti isolla kohteella. Tulevana viikonloppuna kohteena on Neuschwanstein linna. Tässä vaiheessa olemme auttamattoman myöhässä lippujen varaamisessa. Ensimmäinen viikonloppu mille voi varata lippuja on kesäkuun viimeinen viikonloppu. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lauantaiaamuna pitää olla lippujonossa mahdollisesti jo ennen kuin lipun myynti aukeaa. Kilometrien karttoittamisen ja yhden hotelliyön varaamisen jälkeen oli edessä loppuillan rötväily. Kummankin kurkku on sen verta karhea ja keli sen verta heikko, että kaupunkiin ei huvittanut lähteä tutustumaan.

Kirjan lukemista, youtube klippejä. Tylsistymisen tavoittelua, siitä on flunssainen ilta tehty.

Leave a Reply