Arkea Torinossa

2019-05-27

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus N/A
Kokonaiskilometrit: 2547 km

Eilisen “Me ollaan Torinossa”-tajuamisten jälkeen arki iski kuin tonni tiiliä. Herääminen kuudelta ja lenkille. Sisäinen kello herätti minut viiden jälkeen, mutta olin armollinen vähemmän aamuvirkulle osalle joukkuetta. Aamulenkillä kävimme ihmettelemässä tuttuja alueita. On aidosti hauskaa törmätä pari vuotta sitten näkemiinsä kohtiin ja muistella miksi täällä pyörittiin. Aamulenkin suunnalla pyörittiin silloin metsästämässä Bowmoren 8 vuotiasta, sitä ei valitettavasti löytynyt silloin. Tällä kertaa aamulenkillä löysimme leipomon, joka oli jo auki ja myi hyvin tuoretta leipää. Sitä tuli ostettua päivänm parin tarpeisiin. Tämähän oli melkein kuin ranskalainen aamulenkki patongille ja takaisin…

Päivä meni minun osalta töitä tehden ja Kristan osalta kurssin ensimmäistä päivää viettäen. Tämä päivä oli jo etukäteen sovittu arjen järjestelyihin. Minä olen jo pari viikkoa mennyt ilman kunnon taukoja, joten tekemättömiä asioita on pinoutunut pari hassua. GTD viikkokatselmointikin on jäänyt tekemättä. Työpäivän jälkeen tuli tehtyä katselmoinnit ja kuitattua pari nopeaa tehtävää. Sen jälkeen oli edessä ruokailu ála Leivon perhe – erinäiset jämät pannulle ja tulta pannun alle. Lopputulos oli ravitseva ja vatsaa täyttävä, joskin kaukana italialaisesta ja kaukana gourmeesta – eli juuri sellaista mitä haettiin. Kun operaatio “jämät nassuun” oli saatu onnistuneesti tehtyä oli helppo tehdä kauppalista. Ostetaan kaikkea mitä aiomme syödä seuraavaksi. Italiassa tämä tarkoittaa tietenkin …. PASTAAA! Torinon suurena herkkuna ja etuna on roskattomat kaupat – “Negozio Leggero”. Krista kävi moisessa lataamassa varastomme täyteen. Olimme sopineet Kristan käyvän siellä yksin, minun ottaessa kiinni arkihommia. Minun oli tarkoitus yllättää hänet tulemalla kaupalle auttamaan. Niinpä juoksi 20 minuuttia Torinon keskustassa omissa ajatuksissani. Päivystin liikkeen edessä ja liikkeessä 10 minuuttia. Sitten aloin soittelemaan, sillä Kristan olisi pitänyt jo olla liikkeessä. Hän oli ollut matkalla liikkeeseen, ja tarkistanut kartasta mikä olisi paras mahdollinen reitti, kun hän huomasi että sille ketjulle on tullut uusi kauppa ihan lähelle meidän nykyistä majapaikkaa. Niinpä hän muutti lennosta suuntansa sinne. Tämän tiedon jälkeen juoksin pirteästi takaisin kämpälle 20 minuuttia, jossa tapasimme taas. Ajatus hyvä, suoritus heikko,  parempi onni ensi kerralla 🙂

Ilta meni kummallakin tehden erinäisiä järjestelyjä. Minä selvitin mikä Magasali täällä olikaan ja koska treenit ovat, Krista varasi paluumatkan paikkoja ja teki muita pieniä asioita. Arki on arkea, myös Torinossa.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply