Arkea, arkea, arkea.

2019-05-24

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus N/A
Kokonaiskilometrit: 1538 km

Eilinen myöhäisilta meni minulla hakkeroinnin puolelle. Vietin laatuaikaa hacktheboxin kanssa. Sain pienen vinkin jälkeen vihdoin rootit Chaos koneella. Kyseisen koneen roottien saamiseen meni pirun pitkä aika kun en tajunnut katsoa oikeasta paikasta. Kun tajusi mistä katsoa, homma oli helppoa.

Vaihdoimme aamun järjestyksen enemmän juhamaiseksi. Ensin syödään, sitten lenkkeillään. Energiatasoni olivat vähän turhan alhaalla ja mietinnän jälkeen havaitsimme ongelman, emme ole syöneet iltapalaa pariin viime iltaan. Korjaamme tämän tänään illalla. Aamulenkkimme oli Kristan suunnittelema. Tavoite oli mennä toiselle puolen kylää katsomaan Foldan tulvia – tavoite onnistui. Folda tulvii selvästi myös toisella puolen kylää.

Työpäivä meni allekirjoittaneen osalta ohi viuhahtaen insidenttiä työstäessä. Ehdin vartin verran aamulla ihmettelemään sähköposteja kun alkoi tekeminen. Tekemistä riittikin koko päivän verran.

Toisin kun alunperin muistelin, tänään perjantaina, ei lähdetä eteenpäin matkaan. Tänään on tarkoitus pakata kaikki kamat ja valmistautua siihen, että lauantaina lähdetään vauhdikkaasti liikkeelle. Niinpä työpäivän jälkeen oli edessä syömiset ja pakkaamiset. Pakkaamisten jälkeen edessä oli kauppareissut. Kauppareissu, kirjaimellisesti, juostiin kelloa vasten, sillä paikallinen lihakauppa meni kiinni klo 18.00. Antennikorvaksi kutsuttua kania ehdimme kuitenkin vilkaisemaan ohi viipottaessamme. Ehdimme sinne viisi minuuttia ennen sulkemisaikaa. Aikaisemmat kauppatiedustelut tuottivat tuloksia tässä kohtaa. Yhdestä kaupasta löytyi lihat, toisesta kananmunat, kolmannesta leipä ja lopulta normaalista ruokakaupasta hedelmät. Tätä rundia tehdessämme bongasimme Landhotel Jägerhof:n, jolla selvästi oli terassi! Kauppareissun uuvuttamat sankarit menivät Jägerhofiin avaamaan terassikauden ja virkistäytymään kylmien juomien ääreen.

Illalla talolla on vielä ollut ruuanvalmistelemista ja pakkausten viimeistelyä. Kumpikin on hyvin naatti jostain syystä. Edes croisantit, leipä, kuppi kahvia ja nokkosletun jämät eivät herätä miehistöä. Kahdeksalta tekisi jo mieli nukkua.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply